High Tea Almere

High Tea Almere

Op zoek naar een High Tea Adres in Almere voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst! Combineer je High Tea met een weekendje weg in Almere!

BRASSERIE BAKBOORD

Culinair genieten in Almere-Haven? Dan ben je bij Brasserie Bakboord aan het juiste adres. Met drie terrassen aan het water, uitzicht op het Gooimeer en gelegen in de Havenkom is Brasserie Bakboord gevestigd op een unieke locatie in Almere. Op zondag – tussen 13.00 en 16.00 – serveren zij Afternoon tea, een ideale gelegenheid om tijd door te brengen met vrienden of familie. Afternoon tea is een 150 Jaar oude Engelse traditie. In het Engeland van de 19e eeuw dineerde de upper class pas s’ avonds om een uur of acht. Hierdoor zat er veel tijd tussen de lunch en het diner. Voor een zekere hertogin Anna van Bedford duurde dat te lang en zij liet haar butler rond vier uur thee serveren met sandwiches en cake. Vaak vroeg ze vriendinnen op de thee en zo verspreidde de gewoonte zich onder de Engelse aristocratie. Nu – anderhalve eeuw later – is de afternoon tea populair in alle lagen van de Britse bevolking. De Afternoon Tea bestaat uit: koekjes en bonbons, diverse cakesoorten, een variatie van zoete taartjes, scones met jam en room, sandwiches met kip, komkommer en zalm, hartig taart, garnalenkroketjes en diverse soorten thee.

Contactgegevens:
Brasserie Bakboord
Veerkade 10
1357 PK Almere Haven
Tel. 036-5404040
Naar de website 

TANTE TRUUS

Tante Truus is een winkel/lunchroom met een bijzonder karakter. Bijzonder omdat er mensen met een verstandelijke beperking werken. Vanaf 2 personen verzorgt tante Truus een traditionele High Tea. De muffins, scones, hartige en zoete taarten maken het een smakelijke en feestelijke bijeenkomst. In overleg kan een High Tea ook op locatie verzorgd worden, waarbij rekening gehouden moet worden met faciliteiten, zoals kopjes, tafels etc. Velen gingen je al voor. Ter gelegenheid van een afscheid van een collega, een afsluiting van een trouwerij, een verjaardagsfeest of een bedrijfsuitje. Er is altijd wel een aanleiding om een High Tea te houden.

Contactgegevens:
Tante Truus Lunches & Geschenken
Marktmeesterstraat 141-143
1315 GD Almere
Tel: 036 – 533 05 33
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.