High Tea Amersfoort

High Tea Amersfoort
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Amersfoort, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Amersfoort. Combineer een High Tea in Amersfoort met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Mondriaanhuis of gewoon gezellig winkelen in de vele winkelstraten. Knoop er meteen een weekendje weg aan vast!

THEESCHENKERIJ SOMETHING ELSE

Theeschenkerij SomethingElse heeft een knusse Engelse huiskamer uitstraling en ligt strategisch gelegen bij P-garage Beestenmarkt.Een ideale locatie om de binnenstad te verkennen en voor en/of na uw bezoek onze heerlijke koffie’s lunches en kleine en groytere hightea’s te proeven. U krijgt wandeltips mee of we organiseren voor u een stadswandeling of rondvaart.
Welkom! Els en Walter Broek

Contactgegevens:
Bakkerij, Lunch-Tearoom, High Tea’s , Logie / B&B
Grote St jansstraat 11
3811 HX Amersfoort
Naar de website
Tel: 033-4756644

BROOD EN ZOETS

Wat kun je allemaal verwachten bij een heerlijke High Tea bij Brood en Zoets: Scones met room en zelfgemaakte Lemon curd & Jams. Quiche en diverse soorten vers belegde sandwiches. Verschillende soorten chocolaatjes die je allemaal mag proeven. Verschillende soorten ZOETS o.a. diverse taartjes, koekjes en cakejes en veel meer huisgemaakt lekkers. Inclusief onbeperkt diverse soorten thee.

Contactgegevens:
Brood en Zoets
Mooierstraat
Amersfoort
Tel : 033-4690929
Naar de website 

BERGHOTEL AMERSFOORT

Op zoek naar een leuke locatie voor een High Tea in Amersfoort? Berghotel Amersfoort biedt een heerlijke high tea, te gebruiken in het restaurant, de lounge of op het gezellige terras. Tijdens de High Tea wordt een assortiment van onderstaande zoete en hartige lekkernijen worden vanaf buffet of etagères gepresenteerd: Mini sandwich belegd met o.a. roomkaas met tomaat, serrano ham met pesto, gemarineerde zalm met rode ui, Kaasbroodjes, Quiche lorraine, Mini saucijzenbroodjes, Zachte cake rolletjes met crèmevulling, Pudding broodjes, Profiterols gevuld met een vanillecrème, Chocolade brownies, Roomboter koekjes, Naturel en chocolade cake, Bonbons, Glaasjes met vers fruit. Geserveerd met een ruime keuze uit ons thee assortiment

Contactgegevens:
Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort
T. 033 – 422 42 22
Naar de website

VAN DER VALK HOTEL AMERSFOORT

Lekker ongedwongen ontspannen en genieten? Zij bieden u een heerlijke High Tea in de middaguren.
Een moderne vorm van High Tea, een etagere gevuld met de meest smakelijke hartige en zoete lekkernijen. Hierbij serveren wij onbeperkt diverse soorten thee, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een lekkere kop koffie of een fris glas water. Zij serveren dagelijks High Tea van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Contactgegevens:
Van der Valk Hotel
Ruimtevaart 22
3824 MX Amersfoort
T. +31 33 4 540 000
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.