Restaurant-Café In de Waag

Restaurant – Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam. Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument verrees tussen 1425 en 1488 als stadspoort. Het is hét restaurant in Amsterdam voor uw lunch, diner, borrel of high tea. De imposante historische ruimte is strak maar informeel ingericht en wordt verlicht door 300 kaarsen in grote kroonluchters; een unieke ambiance.

Restaurant-Café In de Waag is elke dag geopend. Al vanaf 09.00 uur ‘s ochtends kunt u bij ons terecht, voor bijvoorbeeld een ontbijt of kop koffie met appelschnitt. Ons draadloze Wifi-netwerk biedt u de mogelijkheid met uw laptop ‘kantoor’ te houden in In de Waag. Tot 16.00 uur serveren wij in zowel het café- als het restaurantgedeelte broodjes, soepen, salades en specialiteiten. Taart en borrelhapjes zijn de gehele dag door te bestellen.

Zin in een gezellige middag met thee en lekkernijen? Dagelijks tussen 15.00 en 16.30 uur serveren wij een heerlijke High Tea. Met onbeperkt diverse soorten Tea Bar, vergezeld van een uitgebreide reeks zoetigheden als friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en marmelade, finger-sandwiches and quiches.

De prijs voor deze high tea bedraagt Euro 23,50 p.p.

Reserveren is verplicht en dient minimaal 2 dagen tevoren worden gedaan.

Contactgegevens:
Restaurant-Café In de Waag
Nieuwmarkt 4
1012 CR Amsterdam
T: 020-4227772
E: info@indewaag.nl
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.