High Tea Arnhem

High Tea Arnhem
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Arnhem waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Arnhem. Combineer een High Tea in Arnhem met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of gezellig shoppen met vriendinnen. Of knoop er een heerlijk weekendje Arnhem aan vast!

ANNE&MAX

Bij Anne&Max maken we (bijna) alles zelf. De taarten, scones, hartige scones, koekjes; alles uit onze eigen keuken. In de Anne&Max keuken werken enthousiaste en gedreven patissiers elke dag aan de mooiste én lekkerste producten. Een High Tea is de perfecte manier om dat te proeven.
De namiddag kan niet lang genoeg duren met een High Tea van Anne&Max. Vanaf 15:00 kun je elke dag terecht voor deze uitgebreide proeverij van zoete en hartige gerechtjes.

Locatie:
Anne&Max
Bakkerstraat 50
6811 EH Arnhem
Tel: (06) 54765317
Naar de website

ARNHEMS MEISJE

In het centrum van Arnhem ligt dit gezellige Grand Café waar je dagelijks tussen 13.30 en 17.00 uur een High Tea kunt bestellen.Tijdens de High Tea krijg je een pot thee met verschillende smaken, zalige kleine hartige sandwiches, een selectie van zoetigheden, rozijnenscones met Engelse marmelade en vers fruit om van te snoepen.

Contactgegevens:
Broerenstraat 41
Arnhem
Tel: 026-4464040
Naar de website 

DUDOK

Dudok ligt pal onder de Eusebiuskerk en bevindt zich in een prachtig rijksmonument.
Iedere dag tussen 11.00 en 17.00 uur kun je bij Dudok terecht voor een klassieke Engelse Afternoon Tea met theesoorten van het fameuze theebedrijf Betjeman and Barton uit Parijs. DUDOK Afternoon Tea bestaat uit: een mini broodje met biologische kipfilet en citroenmayonaise, een mini broodje met kruidenroomkaas en zongedroogde tomaat, een scone met jam en slagroom, een stukje Dudok taart, een mini frangipane, een stukje brownie, bonbons van Mousset en macarons. Daarnaast kun je onbeperkt genieten van een kopje thee, waarbij je de keuze hebt uit de soorten Earl Grey, Jasmijn, Quatre Fruits Rouges, Rooibos, Tisane du Berger, Verveine, Yunnan Vert of Sencha Natural Leaf.

Contactgegevens:
Dudok Arnhem
Koningstraat 40
6811 DH Arnhem
T 026 35 11 872
Naar de website 

GROOTWARNSBORN

Heerlijk met familie of vrienden genieten van een High Tea midden in het natuurschoon van een uitgestrekt landgoed? Dat kan in restaurant La Belle Source op Landgoed Groot Warnsborn. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en de idyllische omgeving. Heerlijk met familie of vrienden genieten van een High Tea? U start de High Tea met een lekker glas bubbels en kleine aperitiefhapjes. Daaropvolgend zal er een pot thee op tafel komen waarbij u kunt kiezen uit diverse passende theesoorten.Tevens zal er een prachtig gevulde etagiere op uw tafel verschijnen met daarop hartige en ook warme High Tea gerechtjes. De laatste “ronde” High Tea sluit u af met lekkere zoetigheden. Tot slot kunt u ook vanaf 25 personen een High Tea in de Private Dining Room organiseren. Deze wordt dan in overleg met u samengesteld.

Contactgegevens:
Landgoed Hotel Groot Warnsborn
Restaurant La Belle Source
Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem
T +31 (0) 26 44 557 51
Naar de website 

HOTEL ARNHEM

Heerlijk met familie of vrienden genieten van een echte High Tea? Dat kan in Hotel Arnhem vanaf 10 personen. Onderstaande gerechten worden gepresenteerd op etagères: Luxe fingersandwiches, Scones met clotted cream, Jam en Engelse marmelade, Diverse soorten pattisserie, waaronder vruchtentaart, cheesecake en mousses, Luxe roomboterkoekjes, Vers gebakken Petit Crolino’s, Bonbons, Engelse pepermunt, Diverse soorten luxe thee, Koffie en jus d’orange.

Contactgegevens:
Hotel Arnhem

Amsterdamseweg 505
6816 VK Arnhem
Tel:  +3126 482 11 00
Naar de website 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.