High Tea Bergen op Zoom

High Tea Bergen op Zoom
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Bergen op Zoom waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea, high wine of high beer?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Bergen op Zoom. Combineer een High Tea in Bergen op Zoom met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Markiezenhof of gewoon gezellig winkelen. Of knoop er meteen een weekendje weg aan vast!

THE OLD BAKERY

The Old Bakery is een trendy en gezellig lunchrestaurantje in het centrum van Bergen op
Zoom waar je heerlijk kunt lunchen en kunt genieten van een vers bereide High Tea. Dit is namelijk de specialiteit van The OLd Bakery. Ze hebben 5 verschillende high tea’s, waaronder 1 speciaal voor kinderen. Zij werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten. Het brood en koffie/thee zijn biologisch. De Afternoon tea bestaat uit een scone geserveerd met diverse confituren en clotted cream, brownie, chocolate chip cookie, vruchtencake, lemon bar, een stukje taart en onbeperkt thee (smaak naar keuze)

Contactgegevens:
the Old Bakery
Bosstraat 9
4611 NA Bergen op Zoom
tel. 0164-211924
Naar de website 

DE MOOR

Grand Bar & Grill “De Moor” bevindt zich aan de westkant van de Grote Markt in Bergen op Zoom. Ontdek de verrassende High Tea en geniet van de origineel Engels huisgemaakte lekkernijen. Elke dag kun je genieten van een High Tea met thee van Damman. Deze exclusieve High Tea wordt geserveerd op het terras, in de tuin of het restaurant. Een heerlijke ‘lazy afternoon’ met familie of vrienden, terwijl je geniet van deze heerlijke Engelse traditie.
De High Wine bestaat uit Verrassende amuses, heerlijke warme gerechtjes begeleid door onze huiswijnen bezorgen u een ware smaaksensatie.  Ontdek hoe de smaken van de wijnen en de gerechten elkaar aanvullen en versterken. Een ongekende ervaring! Naast onze succesvolle High Wine hebben wij ons assortiment uitgebreid met een variant met bier, de High Beer. Eveneens verrassende amuses, heerlijke warme gerechtjes bereidt en vergezeld door speciaalbieren van onze bierkaart. Ervaar deze Bourgondische combinatie ins onze sfeervolle ambiance.

Contactgegevens:
Grand Bar Grill De Moor
Grote Markt 29
4611 NT Bergen op Zoom
T: 0164 65 33 43
Naar de website 

BRASSERIE DE BERK 

Een uitgebreide selectie thee bij Brasserie De Berk!
Leuk om in gezelschap van een aantal vrienden en/of vriendinnen te genieten van een meer dan fraaie High Tea. Jullie starten met een hartig voorafje hierna volgt een uitgebreid assortiment van hartige en zoete lekkernijen. Dit is inclusief alle thee, maar exclusief alle overige drankjes. Graag 1 dag van te voren reserveren.

Contactgegevens:
Brasserie de Berk
Bemmelenberg 21
4614 PG Bergen op Zoom
Tel: +31 (0)164 23 87 51
Naar de website

VILLA HEIDETUIN

Bij Villa Heidetuin kan je genieten van verschillende gerechten die zij per gang uitserveren voor jullie. Een lekkere lange middag samen bijkletsen en thee drinken.

De high tea bestaat uit de volgende gangen:
– Glaasje huisgemaakte dagsoep van seizoensgroente
– Gamba’s in een lichte looksaus om je vingers bij af te likken
– Diverse luxe belegde sandwiches, wraps, scones en hartige hapjes
– Dessert van drie zoetigheden.

Inclusief onbeperkt thee van de Bloomz collectie. (Een high tea is mogelijk vanaf 2 personen)

Heb je een allergie of dieetwens?
Meld het hen bij je reservering. Zij doen er alles aan om hier rekening mee te houden, het is echter niet uitgesloten dat de gerechten sporen van allergenen kunnen bevatten.

Contactgegevens:
Villa Heidetuin
Balsedreef 4
4624 RA Bergen op Zoom
Reserveringen: 0164-655094
welkom@villaheidetuin.eu
Naar de website

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.