Chocolate Company Breda

chocolate company bredaDe naam zegt het al, bij Chocolate Company krijg je een High Tea met chocolade in overvloed. Zo krijg je altijd sandwiches met verschillende Chocspreads en een variatie aan Bombons, een stuk Killer Brownie en cheesecake, maar ook fruitspiesjes overgoten met chocolade en verschillende soorten hartige sandwiches! Natuurlijk wordt dit alles vergezeld door de lekkerste theetjes, afkomstig van Blanche Dael.

Ben je een echte chocolade fan en is dit nog niet genoeg chocolade voor je, kun je ook nog kiezen voor de High Choc. Hier krijg je nog een echte warme chocolademelk bij, met of zonder slagroom én een chocoladefondue. Om lekker aardbeien, spekjes en koekjes in te dopen. Kom met z’n tweetjes of een grotere groep genieten van top kwaliteit chocolade en de lekkerste taartjes, reserveer nu via  076 – 303 11 49 en wij verzorgen de rest. Laat het ons ook weten indien u een allergie heeft of vegetariër bent, gaan we er ook voor u een feestje van maken.chocolate company breda

We besteden bij Chocolate Company ook veel aandacht aan het trainen van onze barista’s, zij maken met alle liefde een lekkere kop koffie voor u van onze vers gebrande bonen uit Ethiopië.

In het centrum van Breda aan het hippe Van Coothplein hangt er altijd een goeie sfeer in dit chocolade wonderland en staan de chocolista’s altijd voor u klaar. Dit leuke CHCO Café is populair bij zowel chocolade als koffieliefhebber. Kom hier om gezellig bij te kletsen met een vriend(in) of aan het werk te gaan achter je laptop.

Contactgegevens:
Chocolate Company Café Breda
Ginnekenstraat 153
4811 JG Breda

Telefoon: +31 763031149
Email: breda.gin153@CHCOcompany.com
Naar de website

Openingstijden
Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 9:30 – 18:00 uur
Zondag: 10:00 – 18:00 uur

Reacties

  1. Wij hebben met het gehele gezin bij Chocolate Company Breda erg genoten van een HighChoc. Prachtige gezellige zaak, met oprecht klantvriendelijk personeel . Alles zeer goed verzorgd. Nogmaals bedankt voor de erg geslaagde middag, we komen zeker nog eens terug!
    Max J.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.