High Tea Delft

High Tea Delft
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Delft waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Delft. Combineer een High Tea in Delft met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of lekker shoppen in de leuke winkelstraten. Of knoop er meteen een gezellig weekendje Delft aan vast!

LUNCHROOM LEONIDAS

Bij lunchroom Leonidas kun je een heerlijk High Tea arrangement bestellen. Je kunt
onbeperkt thee drinken terwijl je geniet van vijf zoete en vijf hartige hapjes, die op een etagere worden aangeboden. Leonidas is 7 dagen per week geopend. Tevens houden ze rekening met speciale wensen, mits van te voren besproken. Voortbordurend op de High Tea bestaat de High Wine uit een vijftal hartige gerechten afgesloten met een dessert. Daarbij serveren ze twee glazen huiswijn wit of rood naar keuze met een karaf ijswater. Je kunt tussen 16.00 en 18.00 beginnen en verder je eigen tempo bepalen. Een High Wine is alleen mogelijk op vrijdagavond. (Voor groepen vanaf 30 personen kan dit ook op andere avonden)

Contactgegevens:
Lunchroom Leonidas Delft
Choorstraat 24
2611 JG Delft
Tel.: 015 2157821
Naar de website 

DE SALONBOOT DELFT

Geniet tijdens de rondvaart aan boord van de antieke Salonboot van een uitgebreide High
Tea met diverse soorten thee, muffins, brownies, scones met jam, mini zoete taartjes en sandwiches met gerookte zalm. Een rondvaart met High Tea-arrangement vanuit Delft brengt je in de richting van de oude landhuizen aan de Vliet, waaronder het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens en Park Vreugd en Rust. De antieke salonboten zijn overdekt en verwarmd en varen het hele jaar rond.
Prijs High Tea+ rondvaart: Op aanvraag

KLEIWEG’S STADS-KOFFYHUIS

Lekker ontspannen theedrinken onder het genot van diverse zoete en hartige hapjes zoals een slagroomsoesje, brownie, perentaartje, mini appeltaartje, stukje seizoensgebak, wrap met runderlende, wrap met zalm, tomatensoepje, miniquiche geitenkaas en een minibroodje. Hierbij schenken ze onbeperkt thee in diverse smaken. Duur maximaal 2 uur en geserveerd vanaf 2 personen vanaf 15:00 uur.

Contactgegevens:
Stadskoffyhuis
Oude Delft 133
2611 BE Delft
Tel: 015 – 2124625
Naar de website 

HILLS & MILLS

In 2012 werd Hills & Mills geopend, in een oude bakkerij in Delft. Een puur food café met een knusse woonkamer waar Papa Kazmi je dagelijks persoonlijk verwelkomt. Puur staat voor oprecht, gezond en lekker. Op de kaart herken je een mix tussen hun ultieme inspiratiebron; de Himalay (HIlls) en locale producten (Mills): duurzaam, verantwoord en veelal biologisch. Op de kaart vind je dan ook een combinatie van Indiase en Westerse gerechten. De Tea Ceremony bestaat uit 2 gangen, een hartige gang en een zoete gang. Daarnaast kun je genieten van verschillende warme en koude drankjes die van thee gemaakt zijn, zoals de Chai Latte en ijsthee. Ook kun je de Tea Ceremony uitbreiden met een glaasje prosecco en een kop verse soep met naanbrood.

Contactgegevens:
Hills & Mills
Oude Langendijk 6
2611 GK Delft
Tel: 015 212 39 30
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.