Bakker Suikerbuik

high tea thuis is delftMidden in het historische centrum van Delft bevindt zich de enigste Konditorei en Banketbakkerij van deze prachtige stad. De Konditorei ligt aan één van de mooiste grachten van de stad. In deze banketbakkerij komen elke dag de lekkerste taartjes en koekjes uit de oven. Er is geen betere plaats om te genieten van de lekkerste en super verse high tea van de stad. Geniet dan ook van de Royal high tea, een unieke high tea geserveerd in drie gangen.

Op 14 november 1572 neemt Willem van Oranje zijn intrek in Delft in de Prinsenhof. Het is het begin van de nog steeds voortdurende band tussen de Oranjes en Delft. In de loop der eeuwen hebben Royals in de Prinsenstad gewoond, zijn ze hier getrouwd en begraven.

Deze High-Tea Royal laat u proeven van wat de Oranjes bij hun thee genieten!

1e gang ~Koning Willem Alexander~

De Prins is een echte zoetekauw, en dat ziet u allemaal terug op uw Koninklijke bord! Bijvoorbeeld: mini muffins, roomboter spritsen, opgespoten bitterkoekjes, petit fours, kokos crème rolletjes en uiteraard ook bonbons flankeren uw pot thee.

2e gang ~Prinses Beatrix~

De majesteit is verzot op verse muntthee. Muntthee met citroentijm of met venkel. Tijdens uw Royal high Tea krijgt u maar liefst de keus uit vier verschillende prachtige munttheetjes. Geflankeerd door een paar lekkere hartige hapjes. En allemaal weer uit eigen bakkerij!

3e gang ~Kroonprinses Amalia~

Voor haar geen thee maar het liefst een chocolademelk, desgewenst met lekker veel verse slagroom! En uiteraard nog een heerlijk taartje of ander zoetigheid!

De Royal High-Tea wordt in drie gangen geserveerd
En uiteraard komt alles uit eigen bakkerij, en dat gaat u proeven!

Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren.

Contactgegevens:
Hippolytusbuurt 24
2611 HN Delft
Tel: 015-2125726
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.