Hills Mills

In 2012 werd Hills & Mills geopend, in een oude bakkerij in Delft. Een puur food café met een knusse woonkamer waar Papa Kazmi je dagelijks persoonlijk verwelkomt. Puur staat voor oprecht, gezond en lekker. Op de kaart herken je een mix tussen hun ultieme inspiratiebron; de Himalay (HIlls) en locale producten (Mills): duurzaam, verantwoord en veelal biologisch. Op de kaart vind je dan ook een combinatie van Indiase en Westerse gerechten.

Het ligt voor de hand, maar we kunnen niet zonder eten. Toch staan we er vaak niet bij stil hoe dankbaar we mogen zijn dat we er hier geen tekort van hebben. Bij Hills & Mills willen zij daar constant bewust van zijn. Daarom willen ze eten tot de essentie terugbrengen en de waarde ervan – in de zin van smaak, geur, uiterlijk en voedingswaarde – optimaal tot haar recht laten komen. Door pure producten te gebruiken in de juiste verhoudingen en hoeveelheden. Met respect voor de wereld. Ze laten de natuur in haar waarde en ook de mensen en de samenlevingen die daarbij betrokken zijn. Uiteraard verspillen ze zo weinig mogelijk.

Bij Hills & Mills kun je de hele dag terecht voor een heerlijk vers bereid ontbijtje, lunch, high tea of diner. Ook kun je je bestelling meenemen of laten bezorgen.

Papa Kazmi maakt veel gebruik van (verse) kruiden zoals munt, koriander, gember, kaneel, kurkuma en kardemon. Veel gebruikte producten zijn avocado, walnoten, rauwe cacao, mango-olie en quinoa.

Bij Hills & Mills kun je genieten van een heerlijke Tea Ceremony welke bestaat uit een hartige gang met heerlijke, verse lekkernijen bereid met gezonde ingredienten zoals avocado, walnoten, spinazie, doperwten, frambozen, aardbeien en bosbessen.  Desgewenst kun je eerst nog genieten van een heerlijke glaasje prosecco en een kop vers bereide soep zoals courgettesoep of linzensoep met heerlijk naanbrood . Na de hartige gang, waar je al behoorlijk gevuld door raakt kun je genieten van allerlei zoete lekkernijen, zoals een gezond, maar heerlijk chocoladetaartje met maar liefst 6 superfoods of de voortreffelijke carrotcake. Naast de lekkere hapjes kun je ook genieten van heerlijke drankjes, zoals zelfgemaakte ijsthee, chai Latte,  en vers gezette thee naar keuze.

Bij Hills & Mills kun je nog eens lekker genieten op een verantwoorde wijze!

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 10.00-22.00 uur
Vrijdag-zaterdag: 9.00-22.00 uur
Zondag: 10.00-22.00 uur

Contactgegevens:
Hills & Mills
Oude Langendijk 6
2611 GK Delft
Tel: 015 212 39 30
Naar de website 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.