High Tea Den Haag

High Tea Den Haag
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Den Haag, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je de leukste locaties van Den Haag. Combineer een High Tea in Den Haag met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Binnenhof, het Mauritshuis of gewoon gezellig winkelen in de vele winkelstraten. Of knoop er een gezellig weekendje weg aan vast!

YOGHURT BARN

Hun High Tea en High Choc serveren zij dagelijks en enkel op reservering vanaf twee personen om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea of High Choc duurt ongeveer 1,5u. Je kunt alleen met PIN betalen, dat scheelt weer een loopje naar de muur. Kom gezellig naar de Barn en geniet van de High Tea of High Choc en reserveer hier. Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Contactgegevens:
Yoghurt Barn Den Haag
Plaats 25
2513 AD Den Haag
denhaag@yoghurtbarn.nl

LUDEN

Luden ligt op een mooie locatie, vlakbij het binnenhof en diverse historische musea. Tijdens de High Tea kun je lekker genieten van zoete en hartige hapjes geheel volgens traditie met onbeperkt thee.
Perfect voor een vriendinnen uitje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Je kunt dagelijks van hun High Tea genieten tussen 11.00u en 17.00u voor minimaal 2 personen, graag één dag van te voren bestellen.
Zoet: Red velvet cubes | Bonbons | scones, jam en clotted cream | macarons | Mini muffins | Kokos makronen
Hartig: Bique de homard | Flatbread punten met carpaccio en eiersalade | Spinazi/ kaas quiche | Luxe kaas sandwiches
Onbeperkt heet water met verschillende smaken thee

Let op! De High Tea is niet glutenvrij, lactosevrij en/of veganistisch te bereiden.

Contactgegevens:
Luden Den Haag
Plein 6-7
2511 CR  Den Haag
Tel: 070-3601733
naar de website 

BLOSSOM

Op loopafstand van het Vredespaleis, bevindt zich Café Blossom. Dagelijks bakken zij hun bekende chocolade taart, bananen cake en natuurlijk de klassieke appeltaart. Alle producten zijn dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en waar mogelijk biologisch. Leveranciers en producten worden met zorg uitgekozen. Blossom is de plek in Den Haag voor High tea met heerlijke theesoorten Harney and Sons. Bij de high tea wordt een etagère geserveerd met lekkere zoete en hartige hapjes zoals crostini belegd met zalm, tzatziki en appelkappers en biologische kaas van de Marienwaardt en zongedroogde tomaatjes, chocolade taartjes, hartige quiches en zelfgemaakte bonbons en natuurlijk scones met room en jam.

Contactgegevens:
Café Blossom
Anna paulownastraat 70c
2518 BH Den Haag
tel 070-2111813
Naar de website 

DE BAKKERSWINKEL

In het prachtige Hofkwartier zit De Bakkerswinkel, waar je in een gezellige en huiselijke sfeer kunt  genieten van een uitgebreide high tea. Een High Tea bij de Bakkerswinkel is inmiddels een begrip. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid, altijd aan een feestelijk versierde tafel, intiem voor twee personen of voor een grote groep, elke High Tea is een feestje. Bij de Bakkerswinkel heeft u de keuze uit diverse HighTea-arrangementen, van klein tot zeer uitgebreid. De Late Afternoon Royal bestaat uit een scone geserveerd met jam en clotted cream, diverse “home made” taartjes, friandise, stukjes quiche, vingersandwich, verse fruit salade, een grote pot thee (smaak naar keuze), drie drankjes (glaasje wijn, jus d’ orange of fris), zoute koekjes en toastjes met divers beleg.

Contactgegevens:
De Bakkerswinkel
Torenstraat 142
2513 BW Den Haag
Tel.: 070-3020756
Naar de website 

WIENER KONDITOREI

De Wiener Konditorei aan de Korte Poten staat bekend als een typisch Haags etablissement waar de gasten al meer dan vijfenzeventig jaar kunnen genieten van huisgemaakte taart en gebak. En als zij zeggen huisgemaakt, is dit ook écht zo; boven op de eerste verdieping bevindt zich de bakkerij. Maar ook voor een uitstekende high tea ben je er aan het juiste adres. Je geniet in stijl op wandelafstand van Het Binnenhof, Het Plein en het Mauritshuis.Klassiekers als de sachertorte, de tulband en apfelstrudel worden er bereid met het grootste respect voor smaak en zuiverheid. High tea in Weense stijl met een chocolade likeur zorgt voor een klein feestje met vrienden of collega’s. Ook leuk om je familie mee te verassen bijvoorbeeld. De High tea bestaat onder meer uit: een selectie van huisgemaakte gebak  in mini uitvoering,  kleine sandwiches met roomkaas, tonijn en eier-salade. Chocolade likeur en onbeperkte thee. De high tea kan maximaal voor 16  personen worden besteld.

Contactgegevens:
Wiener Konditorei
Korte Poten 24
2511 EE Den Haag
070 3600549
Naar de website 

De SALONBOOT DEN HAAG 

Geniet tijdens je rondvaart aan boord van de antieke salonboot Oriënt vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg of Delft van een uitgebreide High TeaOngestoord genieten – met een fantastisch uitzicht – van diverse soorten thee en etageres met een assortiment van friandises, muffins, brownies, scones met jam, mini zoete taartjes en sandwiches met zalm. Een rondvaart met High Tea-arrangement vanuit Den Haag brengt u in de richting van de oude landhuizen aan de Vliet, waaronder het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens en Park Vreugd en Rust. De schepen van Salonboot Rondvaart Den Haag zijn overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar door bij elk weertype kunt genieten van een sfeervolle rondvaart. Uniek is de mogelijkheid om van een Varende High Tea te genieten aan boord van de Trekschuit Hemelgeit met een klein intiem gezelschap.

Contactgegevens:
Uilebomen 2
Historische Haven Zieken / Spui
2511 VM Den Haag
Tel: 070 211 6105
Naar de website

Reacties

  1. Ik ben zelf erg te spreken over ‘Bloem’ – met versgemaakte producten – die ik mis in dit rijtje. En ik ben niet positief over Luden. De omschrijving hierboven komt niet overeen met een high tea die ik bij Luden heb gehad (bijvoorbeeld de taartjes ontbraken en het meeste was niet vers bereid).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.