High Tea Deventer

High Tea Deventer
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Deventer waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Deventer. Combineer een High Tea in Deventer met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het speelgoedmuseum of gewoon gezellig winkelen in de mooie winkelstraten. Of knoop er een gezellig weekendje weg aan vast!

TEAROSE

Tearose is geopend van dinsdag tot zaterdag en bevindt zich op een schitterende locatie in Deventer. De AFTERNOON TEA heeft reeds vanaf het begin van het bestaan van de Tearose een prominente plaats ingenomen op de menukaart. Al sinds jaar en dag proberen we deze zo authentiek mogelijk te houden en doen wij er alles aan om een onvergetelijke indruk bij onze gasten achter te laten.  Onze AFTERNOON TEA kaart bevat diverse soorten tea’s van helemaal zoet tot helemaal hartig en combinaties hiervan. Al onze tea’s zijn inclusief thee of koffie en bij een aantal is een aperitief inbegrepen.

Contactgegevens:
Tearose
Wallstraat 20
7411 GM Deventer
0570 – 67 25 25
Naar de website 

HANS EN GRIETJE

Restaurant Hans & Grietje is gevestigd in een monumentaal pand aan de Brink, “de huiskamer van Deventer”. Het restaurant heeft 100 zitplaatsen inclusief een serre waar je een mooi uitzicht hebt op het plein en de prachtige Waag. Zomers wordt het uitgebreid met een gezellig terras waar je ook heerlijk kunt genieten van een lekkere High Tea. De High Tea bestaat uit onbeperkt thee, 1 glas verse jus of wijn, scones, 3 soorten jam, Longueur (hartige quiche), mini sandwiches met kip, Bonbons, Friandises, Appeltaart, Wrap met gerookte zalm, Brownies, Mini muffins en Macarons.

Contactgegevens:
Hans & Grietje
Brink 76
7411 BW Deventer
T. 0570 611188
Naar de website 

GRANDCAFE SAMEN

Verwen jezelf of een ander met een uitgebreide High-Tea bij Grandcafe Samen. Heerlijk genieten van diverse verse producten en een rijkdom aan verschillende ‘verse’ theesmaken.

Tea met sandwich zalm, (mini) salade van gerookte kip, mini-wrap carpaccio, huisgemaakte carrot cake, petit four en een bonbon. Inclusief onbeperkte keuze uit ons assortiment losse thee van Evelief.com.

Deluxe Tea: De standaard High-Tea wordt aangevuld met een glaasje bubbels en een glas gevuld met een soepje van het seizoen (+7,50)

Voorwaarden:

  • Vanaf twee personen tussen 12:00 en 15:00 te reserveren
  • Neem lekker de tijd voor je High-Tea, we reserveren de tafel voor de duur van 2 uur en 15 minuten
  • De High-Tea dient minimaal 24 uur van te voren gereserveerd te worden
  • Reserveer je voor een weekenddag, dan graag minimaal 48 uur van te voren
  • Glutenvrij +2,50. Helaas kunnen zij sporen van gluten niet 100% uitsluiten, maar ze doen hun uiterste best dit te voorkomen.

Contactgegevens:
GRANDCAFÉ SAMEN
Brink 26, Deventer
Tel 0570-601231

Openingstijden:
Zo – Do : 11.30 – 01.00
Vr – Za : 11.30 – 03.00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.