High Tea Eindhoven

High Tea Eindhoven
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Eindhoven waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste High Tea-locaties van Eindhoven. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of gewoon lekker shoppen in de gezellige winkels. Of knoop er een gezellig weekendje weg aan vast. 

EETCAFE MOVIES

Kom genieten van de gezellige sfeer bij Eetcafé Movies tijdens een heerlijke high tea. De high tea bestaat uit drie gangen en onbeperkt drinken van verschillende soorten thee. Tijdens de eerste ronde wordt een heerlijk amuse soepje geserveerd met daarbij een stukje brood. De tweede ronde wordt er een etagère met verschillende soorten sandwiches en hartige hapjes geserveerd. De laatste ronde bestaat uit een etagère met zoete hapjes.

Contactgegevens:
Eetcafe Movies
Vestdijk 9
5611 CA Eindhoven
Telefoon +3140 24 57 617
naar de website 

LUNCHROOM FIFTY ONE

Bij de sfeervolle Lunchroom Fifty One in het overdekte winkelcentrum van Woensel kun je terecht voor diverse high tea’s. De High Tea bestaat o.a. uit verschillende sandwiches met vlees en vis, wraps, zoete hapjes, scones met clotted cream en jam, petit fours en onbeperkt genieten van thee of koffie.

Contactgegevens:
Winkelcentrum woensel 358
5625AG Eindhoven
040-2567468
06-10113934
naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.