High Tea Groningen

High Tea Groningen
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Groningen, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Groningen. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Groninger Museum of gewoon gezellig winkelen. Of knoop er een gezellig weekendje weg aan vast in een van de vele mooie hotels van Groningen!

FRESH TODAY

Met z’n tweetjes of met een groep genieten in de mediterrane sfeer van Fresh Today onder het genot van een heerlijk kopje verse thee en een variatie aan zoete en hartige lekkernijen. De High Tea Deluxe bestaat uit verse thee naar keuze, luxe belegde broodjes (vlees, vis of vegetarisch), internationale banket- specialiteiten uit eigen oven (o.a. brownies, scones, wafels, American cookies), fruit van het seizoen, slagroom, een huisgemaakte hippe cupcake en een selectie overheerlijke tapas.

Contactgegevens:
Fresh Today
Folkingestraat 49
Groningen
Tel: 050-3115105
Naar de website 

ELMER’S

Bij Elmer’s serveren zij verschillende High Tea’s, zoals:

De “oude vertrouwde” high tea bestaat uit verschillende wraps, pannenkoekje, brownie, kwarktaart, bonbon, nougat en scones met jam en slagroom.

Elmer’s high tea bestaat uit verschillende wraps, worstenrboodje, pannenkoekje, brownie, kwarktaart, mini quiche, appelkruimelmuffin, bonbon, nougat en scones met jam en slagroom.

High tea deluxe bestaat uit een glas prosecco, verschillende wraps, worstenbroodje, pannenkoekje, brownie, kwarktaart, frittata, mini quiche, appelkruimelmuffin, bonbon, nougat en scones met jam en slagroom.

Bij de high tea schenken zij onbeperkt thee met verschillende smaakjes.

Contactgegevens:
Elmer’s
Nieuwe Ebbingestraat 62
9712 NN Groningen
Tel:        050-3126898
Mail:       info@elmersgroningen.nl
Naar de website

Reacties

  1. Ik kan de high tea bij Elmers in de Nieuwe Ebbingestraat zeker aanraden! Heerlijk en een leuke sfeer, daarbij niet heel duur in vergelijking met sommige andere!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.