High Tea Haarlem

High Tea Haarlem

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Haarlem, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Haarlem. Combineer een High Tea in Haarlem met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of theater of gewoon lekker shoppen in de vele winkelstraten. Of knoop er een gezellig weekendje Haarlem aan vast!

YOGHURT BARN

Hun High Tea en High Choc serveren zij dagelijks en enkel op reservering vanaf twee personen om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea of High Choc duurt ongeveer 1,5u. Je kunt alleen met PIN betalen, dat scheelt weer een loopje naar de muur. Kom gezellig naar de Barn en geniet van de High Tea (19,50 p.p.) of High Choc (23,50 p.p.) en reserveer via www.yoghurtbarn.nl/reserveren. Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Contactgegevens:

Yoghurt Barn
Kruisstraat 15
2011 PV Haarlem
023 202 0180
haarlem@yoghurtbarn.nl

Openingstijden:

Ma – wo: 08:00u – 19:00u
Do: 08:00u – 21:00u
Vr: 08:00u – 19:00u
Za – zo: 09:00u – 19:00u

CHOCOLATE COMPANY

Bij Chocolate Company in Haarlem krijg je een High Tea met chocolade in overvloed. Zo krijg je altijd sandwiches met verschillende Chocspreads en een variatie aan Bombons, een stuk Killer Brownie en cheesecake, maar ook fruitspiesjes overgoten met chocolade en verschillende soorten hartige sandwiches! Natuurlijk wordt dit alles vergezeld door de lekkerste theetjes, afkomstig van Blanche Dael.

Onderweg van het station naar de Grote Markt in Haarlem komt u dit chocolade paradijs tegen. Hier staan onze chocolista’s vanaf ’s ochtends vroeg al voor u klaar met en lekker croissantje en een goeie kop koffie. Kom hier lekker High Tea-en, lunchen of kruip achter je computer om in de gezellige reuring aan het werk te gaan.

Contact
Telefoon: 023 – 551 58 24
Email: kruisstraat14@CHCOcompany.com
www.chocolatecompany.nl
Kruisstraat 14
2011 PX Haarlem

RESTAURANT PARCK

In een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden vind u restaurant Parck. Hier kunt u 7 dagen per week terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Het restaurant is weliswaar groot, maar verdeeld over verschillende stijlvol gedecoreerde ruimtes. De stijl van het restaurant kan het beste omschreven worden als warm, gezellig en een tikkeltje trendy met als middelpunt de grote bar en het moderne haardvuur. Voor hen is het belangrijk dat u tijdens de High Tea kunt genieten van alle lekkernijen, maar ook van de contacten en vriendschappen. Dus nodig uw beste vriendin, uw familie of besloten gezelschap uit om van deze trendy gebeurtenis te komen genieten!

 De High Tea bestaat uit diverse sandwiches, diverse hartige hapjes, een keur aan zoetigheid en zij serveren  verschillende soorten thee die  u allemaal kunt proeven!

Contactgegevens:
Restaurant Parck
Frederikspark 2
2012 DA Haarlem
Tel.: 023 5420911
Naar de website

TANTE SIENTJE

Bij Tante Sientje is alles net even anders maar eigenlijk ook allemaal heel gewoon. Dat is wat je kunt verwachten als je bij hen langs komt om bij te kletsen met een kopje koffie met een stukje huisgemaakte taart. Maar ook als je een broodje komt eten, of misschien later op de dag wel een glaasje wijn komt drinken. Alle producten zijn huisgemaakt en vers bereid. Voor een gezellige High Tea om even bij te kletsen of iets te vieren kun je ook bij Tante Sientje terecht. Ook bij de High Tea ben je verzekerd van alle huisgemaakte lekkernijen. De High Tea bestaat uit: onbeperkt verse thee (gedurende 1,5 uur), een selectie van de huisgemaakte taart & cake, diverse verse mini-sandwiches, verse quiche. Heb je specifieke (dieet)wensen voor de High Tea? Laat die even weten bij je reservering. Reserveer tijdig om te voorkomen dat ze op de gewenste datum geen plaats hebben.

Contactgegevens:
Tante Sientje
Julianapark 14 (hoek Cronjestraat)
2022 AA Haarlem
tel: 023-5275588
naar de website 

CAFE XO

Op de Grote Markt van Haarlem ligt Café XO. Tijdens de High Tea zorgen zij voor een mooi opgedekte tafel met etagères gevuld met allerlei lekkernijen, servies en uiteraard de thee. Onderstaande High Tea wordt geserveerd: chocolade brownies, sally’s mini muffins, patisserie allemagne cakejes met glazuurlaag, chocolade lolly’s, slagroom- chocoladetruffels, patisserie d’amande, amandelcakejes, warme mini saucijzenbroodjes, vers afgebakken breekbrood belegt met gerookte zalm en vleeswaren en luxe thee soorten.

Contactgegevens:
Café XO
Grote Markt 8
2011 RD Haarlem
T 023-5511350
Naar de website 

HOFJE ZONDER ZORGEN

Bij Lunchroom Hofje zonder Zorgen kun je genieten van een heerlijke high tea. Alles is lekker vers en zoveel mogelijk biologisch. Hofje zonder Zorgen maakt bijna alles zelf: alle taarten, maar ook quiches en soepen.
De koffie en thee zijn biologisch en volgens menigeen de lekkerste van Haarlem! Tijdens de High Tea wordt je verwend met een biologisch soepje, scone met clotted cream en bosbessen jam, hartige muffin met zalm, dille en crème fraiche, hofjes quiche, verschillende zoete hapjes en onbeperkt thee.

Contactgegevens:
Hofje zonder Zorgen
Grote Houtstraat 142 A
Haarlem
Tel: 023 53 10 607
Naar de website 

CARLTON SQUARE

Restaurant De la Paix is een gewaardeerde ontmoetingsplek. Beroemd is is hun Afternoon Tea, welke bestaat uit kleine vruchtentaartjes, aardbeien in chocolade, muffins en brownies, Engelse scones met clotted cream, fingersandwiches met komkommer, gerookte zalm en rosbief, een mini quiche Lorraine,
diverse soorten jam en marmelade en een hartige amuse. Tijdens de Afternoon Tea serveren zij onbeperkt diverse luxe theesoorten naar keuze.

Contactgegevens:
Carlton Square Hotel
Baan 7 (Houtplein)
2012 DB Haarlem
T. +31 (0)23 531 90 91
naar de website 

ANNE & MAX

De namiddag is een bijzondere tijd bij Anne&Max. Tijd om even rustig te gaan zitten en te genieten van een grote pot thee en verschillende lekkernijen. Ze hebben verschillende soorten thee en veel verschillende soorten taart. Maar vergeet ook niet de scones, warm uit de oven met huisgemaakte clotted cream. Al trek gekregen?  Vanaf 15:00 serveren zij hun Tea’s! Bij Anne&Max hoef je niet te reserveren. Je bent elke dag welkom. De High Tea/Coffee bestaat uit een grote pot thee, taart,  scones, diverse zoetigheden, mini-sandwiches, mini-soepen en een hartige scone. Als je liever van wijn houdt kun je kiezen voor de High Wine. Dit is een hartige High Tea met verschillende hapjes, mini-sandwiches, mini-soepjes en een fles Italiaanse Prosecco.

Contactgegevens:
Anne & Max
Zijlstraat 68zw
Haarlem
Tel: 023-7074535
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.