High Tea Leeuwarden

High Tea Leeuwarden
Op zoek naar een High Tea Adres in Leeuwarden voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst! Of knoop er een gezellig weekendje weg aan vast in van de mooie hotels in Leeuwarden!

THE BAKERY LEEUWARDEN

The Bakery Leeuwarden, is de moderne bakker van Leeuwarden. Geniet van hun ruime assortiment aan broden. Maar dat is nog lang niet alles! Niet alleen de broden maar ook ijs, koffie en gebak zijn hun specialiteiten. Voor onderweg snel een croissantje met een heerlijk kopje koffie?

Ook voor een heerlijke high tea kun je bij de Bakery terecht!

Contactgegevens:
The Bakery Leeuwarden
Nieuwestad 135
8911 CR, Leeuwarden
Tel: 0582030538
Tel: 0620892356
Website: www.thebakery-leeuwarden.nl
Email: niels@thebakery-leeuwarden.nl

POST-PLAZA

Na een dag shoppen, voorafgaand aan een middag sieraden maken of een middag in hun wellness, eigenlijk is het altijd gezellig om je moeder, zus, vriendin of met je partner gebruik te maken van een heerlijke Engelse High Tea. In Brasserie Lourens is het mogelijk om hiervan gebruik te maken. Hun High Tea bestaat uit: diverse soorten thee, fingersandwiches met o.a oude kaas, beenham en gerookte zalm, een hartige quiche, scones met marmelade en ongezoete room, muffins, brownies, diverse soorten roomboterkoekjes, soesjes toren (croque en bouche) met chocoladesaus en poedersuiker, bonbons, choma’s en eclairs.

Contactgegevens:
Grand Hotel Post-Plaza
Tweebaksmarkt 25-27
8911 KW Leeuwarden
T. 058-2159317
Naar de website

DE KOPEREN TUIN

Vroeger een Engelse maaltijd, tegenwoordig een luxueus tussendoortje! High tea’en in het voormalige theehuis van de Friese Oranjes is net even bijzonderder. Een high tea is een ideale gelegenheid om even bij te praten met vrienden, of om een verjaardag te vieren. Ook wordt de high tea regelmatig gebruikt voor baby-showers.

Bij de Koperen Tuin kan je onbeperkt heerlijke thee van Evans & Watson drinken en krijg je genoeg lekkere hapjes om van te genieten. Je hebt de keuze uit tien verse theesmaken van Evans & Watson.

Tijdens de high tea kun je genieten van 7 variërende zoete hapjes per persoon, een sandwich met zalm, een sandwich met prosciutto, 3 warme bladerdeeghapjes en een puntje quiche. Je kunt de High Tea nog uitbreiden met:

  • Opgemaakte cupcakes (diverse smaken a la chef)
  • Glas prosecco
  • Flesje alcoholvrije mousserende witte wijn of rose

Contactgegevens:
De Koperen Tuin
Prinsentuin 1
8911 DE Leeuwarden
Tel:  058 21 31 100
Naar de website 

Reacties

  1. DE KOPEREN TUIN: mooie locatie aan het park, aardige bediening maar na een opmerking/klacht is het moeilijk voor ze hiermee om te gaan. Proberen het wel maar ze zijn het zeker niet gewend en weten eigenlijk niet hoe om te gaan met een vriendelijk doch opbouwend kritische klant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.