High Tea Leiden

High Tea Leiden
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Leiden, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Leiden. Combineer een High Tea in Leiden met een leuke stadswandeling, een bezoek aan de vele musea, de Hortus of gewoon lekker shoppen in de gezellige winkelstraten. Of knoop er een gezellig weekendje Leiden aan vast in een van de vele mooie hotels die Leiden te bieden heeft!

RESTAURANT SCARLATTI

Restaurant Scarlatti is gelegen in het centrum van Leiden en gevestigd in een historisch pand uit 1830. De opvallende muurschilderingen en knusse inrichting zorgen voor een warme uitstraling. Genieten van een heerlijke high tea omdat je iets te vieren hebt of omdat je iemand wilt bedanken. Misschien omdat je zin hebt om lekker bij te kletsen of omdat je van zoet houdt, of gewoon omdat je er zin in hebt….. Zij serveren de Hightea met o.a. fingersandwiches, bonbons, petit fours en scones. Tevens kun je genieten van onbeperkt thee voor 2 uur. Hightea’s zijn mogelijk vanaf 8 personen!

Contactgegevens:
Restaurant Scarlatti
Stille Mare 4
2312 DH Leiden
071-512 21 14
Naar de website

DE LEIDSE HOUT

Als één van de eersten in Leiden en omgeving zette Theehuis ‘De Leidse Hout’ een echte High Tea op de kaart. Gun jezelf de luxe van verse thee met een ruime keuze aan verwennerijtjes zoals sandwiches met gerookte zalm, komkommer en creamcheese, sandwiches met mozzarella, tomaat en basilicum, mini quiches, colines van rundvlees en champignons, scones met room en jam
Moorkop en slagroomsoesjes met verse aardbeien, Pastel del nata, Petit fours, Mille feuille en Bonbons

Contactgegevens:
Theehuis ‘De Leidsehout’
Houtlaan 100
2334 CL Leiden
Tel: 071 – 515 34 76
Naar de website 

GRANDCAFE PAKHUS

Een middag heerlijk genieten van allerlei lekkernijen begeleid met een assortiment theesoorten, pure verwennerij in de ambiance van Grand Cafe Pakhuis grenzend aan de Hortus Botanicus. Wat kun je verwachten: muffins, scones, brownie, sandwiches met prosciutto en zalm en diverse losse zoetigheden. Naast de High Tea bieden zij gedurende de middag ook High Wine aan. Dit is het hartige broertje van de High Tea welke zoals de naam al aangeeft geserveerd word met twee heerlijke  glazen wijn per persoon. De High Wine bevat de volgende heerlijke hapjes: Loempia gevuld met geitenkaas, Crostini met tonijnsalade, Crostini met Serranoham, Noten melange, Wrap met gerookte zalm, Sandwiches met carpaccio.

Contactgegevens:
Grandcafe Pakhuis
Doelensteeg 8
2311 VL Leiden
071 513 66 66
Naar de website 

RESTAURANT IN DEN BIERBENGEL

High Tea bij In den Bierbengel! In het sfeervolle en gezellige restaurant is het genieten van een High Tea! Heerlijk bijkletsen met vrienden, iets te vieren met de familie; bij In den Bierbengel heb je gegarandeerd een gezellige èn lekkere middag! Zij bieden je drie mogelijkheden in high tea’s aan; alle high tea’s zijn uit te breiden met een chocoladefontein. De High Tea’s zijn mogelijk tussen 15.00 en 17.00 uur

Contactgegevens:
Restaurant In den Bierbengel
Langebrug 71
Leiden
Telefoon: 071-5148056
Naar de website 

BOOTJES EN BROODJES

Rederij Bootjes en Broodjes is gevestigd in het hart van de stad Leiden, in een voormalig brugwachtershuisje aan de Blauwpoortsbrug. Een unieke plek om te starten met een boottocht over de prachtige grachten van Leiden of het waterrijke achterland zoals de Kagerplassen. Zelf varen met een van onze elektrische sloepen (vaarbewijs niet verplicht). Of gevaren worden met rondvaart of privé sloep. Hierbij is s gids. De boottocht kun je uitbreiden met een heerlijke High Tea. Deze bestaat uit fingersandwiches, muffins, brownies, petit fours, appel-kruimeltaartjes, zanddeeg koekjes en chocolaatjes en diverse luxe theesoorten.

Contactgegevens:
Bootjes en Broodjes
Blauwpoortbrug 1
Brugwachtershuisje
2312 GA Leiden
Tel: 06-22610552
Tel: 071-5143933
Naar de website 

BRASSERIE CRONESTEYN

Een High Tea is heel gezellig als u iets te vieren heeft, of gewoon als gezellig uitje met vriendinnen. Zowel heerlijke zoete als hartige lekkernijen maken een High Tea tot een smakelijke en feestelijke aangelegenheid. Gedurende het hele jaar kunt U bij hen tussen 14.00 en 17.00 genieten van een verzorgde High Tea (vanaf 2 personen), uitsluitend op reservering en minimaal 2 uur van te voren.

Contactgegevens:
Brasserie Cronesteyn
Vlietweg 2
2323 LB Leiden
071 5766930
Naar de website 

KOETSHUIS DE BURCHT

Wil je eens iets leuks organiseren voor familie en of vrienden, organiseer dan eens een high tea. Bij een high tea wordt traditioneel veel lekkere hapjes geserveerd. Tijdens deze high tea / afternoon tea wordt onbeperkt thee geschonken in diverse smaken, waaronder kersen, aardbeien, Earl Grey, Ceylon, rooibos, sinaasappel, etc. Daarnaast kunt u genieten van de hartige en de zoete lekkernijen zoals bonbons, cake, roomboterkoekjes, spekkoek, brownie, crème petit fours, appeltaart, diverse sandwiches, warme saucijzenbroodjes en quiche.

Contactgegevens:
Het Koetshuis de Burcht
Burgsteeg 13
2312 JR LEIDEN
(t) 071-5121688
Naar de website 

VAN DER VALK HOTEL LEIDEN

In Van der Valk Hotel Leiden en Restaurant Het Haagsche Schouw ontmoet men een gastvrijheid die teruggaat tot de dagen van Rembrandt. Het gevoel voor traditie gaat goed samen met een gezonde focus op modern comfort. Het ligt net buiten het centrum van Leiden aan het water en heeft een prachtig uitzicht op de Oude Rijn. Ontmoeten, drinken, eten en genieten: een perfectie combinatie voor een gezellige middag! Elke middag kunt u in ons restaurant terecht voor een kleine Tea Break.
Een heerlijke manier om met vrienden te genieten van thee en smakelijke lekkernijen.
Welkomstcocktail, diverse soorten thee, een etagère gevuld met zoetigheden en sandwiches maken uw middag compleet. Tijd: vanaf 14.30-17.00 uur. Vanaf 2 personen. Reserveren is aanbevolen.
Genieten van een goed glas wijn van het huis en een selectie smaakvolle hapjes. Het Wines & More arrangement bestaat uit 2 glazen huiswijn naar keuze, een etagère gevuld met hartige hapjes, stokbrood met tapenade en kruidenboter. Bij zomers met mooi weer natuurlijk heerlijk op het terras. Tijd:  vanaf 14.30 tot 17.00 uur

Contactgegevens:
Hotel Leiden
Haagse Schouwweg 14
2332 KG Leiden
Tel 071 5731731
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.