High Tea Maastricht

High Tea Maastricht
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Maastricht, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Maastricht. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan de Basiliek van Sint servaas, het Bonnefantenmuseum of de Sint Jan of gewoon gezellig winkelen in de vele prachtige winkelstraatjes. Of koppel er meteen een heerlijk weekendje weg in Maastricht aan vast!

CHOCOLATE COMPANY

In het hartje van bourgondisch Maastricht kun je het altijd gezellige Chocolate Company Café pal aan het Onze Lieve Vrouwe Plein vinden, naast de eeuwenoude basiliek. De High Tea die je hier heeft chocolade in overvloed. Zo krijg je altijd sandwiches met verschillende Chocspreads en een variatie aan Bombons, een stuk Killer Brownie en cheesecake, maar ook fruitspiesjes overgoten met chocolade en verschillende soorten hartige sandwiches! Natuurlijk wordt dit alles vergezeld door de lekkerste theetjes, afkomstig van theespecialist en koffiebrander Blanche Dael, die tevens afkomstig is uit Maastricht!

Het vrolijke team van CHCO Maastricht staat voor u klaar om een van hun beroemde chocolade ijscoupes te maken en u heerlijk te verwennen met een uitgebreide High Tea of High Choc. Kom hier ook voor unieke cadeau’s in een creatieve verpakking.

Contactgegevens:
Chocolate Company
Onze Lieve Vrouweplein 2
6211 HD Maastricht
Telefoon: 043 – 321 85 31
Email: olvp2@CHCOcompany.com
www.chocolatecompany.nl

TEAZONE

De leukste plek van Maastricht voor een afternoon tea is toch echt Teazone. Het huisgemaakt gebak, scones en hartigheden die begeleidt door kwaliteitsthee opbouwt naar een apotheose, doet je voldaan huiswaarts keren vol ideeën en inspiratie. Dit gevoel wordt ondersteund door ons aanbod meubels en accessoires die je vrijblijvend omhullen, of door het gesprek dat je aangaat.

Contactgegevens:
Teazone
Koestraat 9
6211 HR Maastricht
T. 043 – 311 32 46
Naar de website 

LUNCH & ZO

Het is gebleken dat de gedachte, om de ouderwetse lunchroom in een modern jasje te steken, is aangeslagen. De uitgebreide kop koffie met advokaatje en karamel toffee is inmiddels een begrip in Maastricht. Maar bij Lunch & Zo kun je ook genieten van een heerlijke High Tea, gemaakt met verse, gezonde en natuurlijke producten. De High Tea bestaat uit een assortiment van zoet en hartig geserveerd in ‘5-gangen’ met 2x koffie of thee. (1,5 uur)

Contactgegevens:
Lunch & Zo
Sint Amorsplein 2
6211 GT Maastricht
Tel:  043-3264904 / 0629060065
Naar de website 

SODELICIOUS

Overgewaaid vanuit Engeland en helemaal hip & happening: High Tea!Een middag heerlijk theeleuten met vriendinnen of vrienden, met een assortiment van heerlijke broodsoorten en diverse patisserie. De High tea wordt geserveerd in de winkel op origineel klassiek servies. (max. 16 personen) Waan je even terug in de tijd, en geniet van diverse belegde sandwiches, venoisserie, scones met confiture en clotted cream, een gebakje naar keuze, een assortiment van koekjes en een pot heerlijke thee.

Contactgegevens:
SoDelicious
Stationsstraat 23
6221 BN Maastricht
Tel: +31 (0) 43 3252035
Naar de website 

RESTAURANT BOKES

Op een steenworp afstand van het beroemde Vrijthof ligt restaurant Bokes, een typisch Maastrichts eethuis in het hart van de stad. In de ongedwongen sfeer en een Frans-Bourgondische keuken, zetten de enthousiaste medewerkers een uitstekende culinaire prestatie neer en geven u het ultieme verwengevoel. De voorzijde van het restaurant biedt 44 plaatsen, op de eerste etage vinden nog eens 40 gasten een plek. De high tea wordt tot 17 uur geserveerd! De luxe high Tea bestaat uit een soepje, sandwiches, 3 verschillende scones met jam en slagroom, een Quiche, Chocolade truffels, Brownies en 2 zoetigheden (bv. Tiramisu of appel-kruimeltaart) en onbeperkt thee of koffie.

Contactgegevens:
Cafe Restaurant Bokes
Platielstraat 7
Maastricht
Tel. 043 325 3000
Naar de website 

GRAND CAFE SOIRON

Bij Grand café Maastricht Soiron vormen klassiek en modern één totaalbeleving. Dat geldt niet alleen voor de gastronomie, maar zeker ook voor het interieur. Statige pilaren scheiden het binnenterras van de stijlhuiskamer waar een leestafel en een witte vleugel hun plek hebben gevonden. Stijlvolle zwarte tafels markeren de tijd van nu en bieden plaats aan de lokale heerlijkheden van de originele Maastrichtse menukaart. Bourgondisch genieten met de beste vlaai van Maastricht, met een Maastrichtse koffie of cappucino van Blache Dael en uitzicht op het Vrijthof of een bijzondere expositie van het Museum aan het Vrijthof. In deze gezellige entourage kunt u genieten van een heerlijke high wine. Deze bestaat uit 3 maal een heerlijk glas wijn of speciaal bier met bijpassende hapjes. (vanaf 15:00 uur)

Let op: Alleen High Wine, dus geen High Tea’s!!

Contactgegevens:
Grand Café Maastricht Soiron
Vrijthof 18
6211LD Maastricht
Tel: 043-3251496
Naar de website 

Reacties

 1. Beste,…
  mij is op deze site niet duidelijk WAAR ik moet zijn voor deze high tea’s.

  Ik zoek een locatie in Maastricht om een 90 jarige verjaardag te vieren met een high tea.
  ongeveer 20 personen (waarvan 10 oudjes)
  Kunnen jullie evt meer informatie en adres(sen) sturen??
  vriendelijke Groet
  Regien

  1. Beste Regien,

   Als je op de (vetgedrukte) naam van het restaurant klikt, dan kom je op de website van het betreffende restaurant terecht. Daar vind je alle benodigde informatie.

   Met vriendelijke groet,

   HighTea-Adresjes

 2. Ik organiseer een feestje met negen andere meiden en we gaan hightea ‘ en
  Ik zoek een leuk adresje waar we lekker verwent worden en samen zijn.
  Heeft u een voorkeur of ideetje?
  Ik zou het graag willen horen .
  Vriendelijke groeten Fleur

 3. Hoi Fleur, je hebt in Maastricht heel veel gezellige high tea-adresjes waar je lekker kunt eten, zoals teazone, le courage, lunch & zo, bread and delicious, John Mullins. Sommige zaken zijn echt gespecialiseerd in high Tea’s, daar heb je ook de keuze uit meerdere menu’s, zoals bij flavours en bread and Delicious. Bij Le Courage wordt het bereid door een echte Engelse kok. Anders zou je eens op de websites van de betreffende restaurants kunnen kijken.
  Veel succes met het uitzoeken en alvast een hele gezellige middag gewenst!

 4. Hoi,

  Ik zoek in Maastricht een adresje waar je een high tea kunt doen met ‘gezondere’ producten, bijv met speltbrood, met biologische producten en minder suiker. Hebben jullie hier tips voor?

  Groetjes Johanna

  1. Hoi Johanna,

   Volgens mij gebruiken ze bij Teazone en Grand Cafe Soiron wel biologische, duurzame producten. Maar ik heb hier zelf nooit gegeten, dus ik heb geen persoonlijke ervaring met de restaurants. Je zou hen wellicht eens kunnen bellen/mailen om dit te vragen.

   Succes!

   Groetjes Vivian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.