Chocolate Company Maastricht

hightea-maastrichtIn het hartje van bourgondisch Maastricht kun je het altijd gezellige Chocolate Company Café pal aan het Onze Lieve Vrouwe Plein vinden, naast de eeuwenoude basiliek. De High Tea die je hier heeft chocolade in overvloed. Zo krijg je altijd verschillende hartige sandwiches en een variatie aan Bombons, een stuk carrotcake, Killer Brownie en cheesecake, maar ook koekjes en fruitspiesjes overgoten met chocolade!”

Natuurlijk wordt dit alles vergezeld door de lekkerste theetjes, afkomstig van theespecialist en koffiebrander Blanche Dael, die tevens afkomstig is uit Maastricht!

Ben je een echte chocolade fan en is dit nog niet genoeg chocolade voor je, kun je ook nog kiezen voor de High Choc. Hier krijg je nog een echte warme chocolademelk bij, met of zonder slagroom én een chocoladefondue. Om lekker aardbeien, spekjes en koekjes in te dopen. Kom met z’n tweetjes of een grotere groep genieten van top kwaliteit chocolade en de lekkerste taartjes, reserveer nu via 043 – 321 85 31 en wij verzorgen de rest. Laat het ons ook weten indien u een allergie heeft of vegetariër bent, gaan we er ook voor u een feestje van maken.CHCO-Haarlem2 (2)

We besteden bij Chocolate Company ook veel aandacht aan het trainen van onze barista’s, alleen noemen wij ze Chocolista’s! Zij maken met alle liefde een lekkere kop koffie voor u van onze vers gebrande bonen uit Ethiopië. Voor de latté en cappuccino drinkers onder ons kunt u ook kiezen uit soya en amandelmelk!

Het vrolijke team van CHCO Maastricht staat voor u klaar om een van hun beroemde chocolade ijscoupes te maken en u heerlijk te verwennen met een uitgebreide High Tea of High Choc. Kom hier ook voor unieke cadeau’s in een creatieve verpakking.

Openingstijden
Maandag: 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag:10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
Zondag: 11:30 – 18:00 uur

Contact
Telefoon: 043 – 321 85 31
Email: olvp2@CHCOcompany.com

www.chocolatecompany.nl

Adres
Onze Lieve Vrouweplein 2
6211 HD Maastricht

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.