High Tea Middelburg

High Tea Middelburg
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Middelburg, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Middelburg. Combineer een High Tea in Middelburg met een leuke stadswandeling, gezellig shoppen,een bezoek aan een museum of een lekkere strandwandeling. Of koppel je high tea aan een heerlijk weekendje weg in Middelburg.

HONEYPIE

HoneyPie is het vrolijkste en gezelligste theehuis van Middelburg waar je van maandag t/m vrijdag -elk tijdstip – kan genieten van een High Tea. Op zaterdag kun je tot 12 uur aan de High-Tea beginnen. Elke eerste zondag van de maand kun je ook op zondag genieten van een High-Tea. De High-Tea duurt ongeveer 2 a 2,5 uur. Ronde 1 bestaat uit sandwiches en quiche. Ronde 2 bestaat uit eigengemaakte scones en vers fruit. Ronde 3 bestaat uit zoete hapjes. Inclusief onbeperkt thee (of koffie)

Contactgegevens:
Honeypie
Achter de Houttuinen 50
4331 NJ, Middelburg
Telefoon: 0118-637 475
naar de website 

DE JUF

Bij De Juf kun je heerlijk genieten van een high tea. Ze hebben een mooi assortiment met allerlei verse theeën en lekkere hapjes. Alles wordt zelf en vers gemaakt. De jam en het fruit wisselen per seizoen. Naast een aantal hapjes uit het vaste assortiment, krijg je ook altijd een stukje van de wisselende taart van dat moment. De verse thee die zij serveren komt van TeaBar.

Vooraf reserveren voor de high tea is noodzakelijk. Dat kan op de volgende (vaste) tijden:
Ma t/m vr: 10.30u of 14.30u
Za: 10.30u
Zo: 14.30u

Ze rekenen voor een high tea ongeveer anderhalf uur.

Contactgegevens:
De Juf
Damplein 20
4331 GD Middelburg
Tel: +31(0)118-435043
E-mail: taart@dejufmiddelburg.nl
www.dejufmiddelburg.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.