High Tea Nijmegen

High Tea Nijmegen
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Nijmegen, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea, High Wine of High Beer?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Nijmegen. Combineer een High Tea in Nijmegen met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Valkhofmuseum of gewoon lekker shoppen in de vele winkelstraten. Of koppel er een gezellig weekendje Nijmegen aan vast!

DE HEMEL

Restaurant en Brouwerscafé De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws pand in het centrum van Nijmegen. Tijdens de High Tea serveren zij een bijzondere combinatie van hartige- en zoete hapjes, sandwiches, scones met clotted cream en marmelade, chocolade, petit fours en natuurlijk koffie en thee.

Contactgegevens:
Restaurant de Hemel
Franse Plaats 1
Nijmegen
Tel: 024-3656394
Naar de website 

MANNA

De Brasserie Manna serveert een serieuze high tea. Elke dag worden de taartjes, cakes, macarons en al het andere lekkers vers gebakken. Het is mooi, het is veel, het is bijzonder en lekker! En volop keuze: cream tea, high tea en – allergie, dieet, intolerantie, geen zin in? – onze Diet tea is de oplossing. High tea op z’n tolerantst.

Contactgegevens:
MANNA
Oranjesingel 2C
6511 NS Nijmegen
T +31 24 3650990
info@manna-nijmegen.nl
Brasserie MANNA – ontbijt, lunch, high tea en diner (manna-nijmegen.nl)

NOSTRA LUNCH EN WIJNBAR

De high tea bestaat uit Finger sandwiches | chocoladetaart | carrot cake | warme scones met slagroom en aardbeienconfitûre | slagroomtruffels | petit fours | onbeperkt thee, keuze uit diverse soorten.
Dagelijks vanaf 12.00 uur. Zaterdag vanaf 15.00 uur.
Minimaal 2 personen, € 24,50 per persoon,

Contactgegevens:
Nostra Lunch en Wijnbar
Van Broeckhuysenstraat 48
65 11 PK NIJMEGEN
telefoon 024 360 33 62
Naar de website

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.