High Tea Roermond

High Tea Roermond
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Roermond, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Roermond. Combineer een High Tea of High Wine in Roermond met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum, het Outlet Centrum of gewoon gezellig winkelen in de gezellige binnenstad. Of koppel je High Tea aan een heerlijk weekendje weg in het mooie Roermond!

DE PASTORIE

De Pastorie roept nostalgische herinneringen op aan het rijke Engelse leven door de traditionele high tea nieuw leven in te blazen. Je kent het plaatje: keurig gedekte tafels, klassiek servies met veel zilver, geurende thee, zoete koekjes met zure room. Decadent? Absoluut niet! De Pastorie presenteert ‘theeleuten in stijl met deftige hapjes’. De high tea wordt geserveerd met hartige en zoete lekkernijen zoals scones, brownies, muffins, sandwiches, quiches. Hun hoge kwaliteit is dagvers en telkens verrassend anders. De Pastorie is de ´place to be´ voor een authentieke Engelse theebeleving.
Prijs voor een High Tea: Euro 22,50 p.p.

Contactgegevens:
De Pastorie Roermond
Grotekerkstraat 29
6041 CR Roermond
T: (0031) 475 856 492 (tijdens openingsuren)
Naar de website 

KOFFIE- EN EETHUIS DE KIOSK

In hartje Roermond vlakbij bij het Munsterplein, een van de mooiste pleinen van Roermond, vind je De Kiosk. Binnen in het sfeervolle, eigentijdse restaurant of buiten op het prachtige tuinterras kun je genieten van een heerlijke High Tea. In De Kiosk hebben zij trouwens gratis WiFi beschikbaar. Tegenwoordig is het helemaal hip en trendy om samen met je vriendinnen en vrienden te genieten van een High Tea. Deze bestaat uit verschillende kleine hartige en zoete hapjes die je met ‘twee vingers’ kunt eten. Je kunt kiezen uit diverse soorten thee geserveerd met allerlei lekkernijen.
Prijs voor een High Tea: 22,50 per persoon.

Contactgegevens:
Eet- en Koffiehuis De Kiosk
Sint Christoffelstraat 4
6041 JS Roermond
Telefoon: 0475 330594
E-mail: info@Kiosk-Roermond.nl
Naar de website 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.