High Tea Tilburg

High Tea Tilburg
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Tilburg, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Tilburg. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Textielmuseum of gewoon gezellig winkelen.

STUDIO TILBURG

Studio is een van de gezelligste studentenkroegen in Tilburg waar je ook nog eens kunt genieten van een heerlijke High Tea. Deze bestaat uit een potje verse thee naar smaak, sandwiches met vlees, sandwiches met vis, koek en gebak.

Contactgegevens:
Studio
Heuvel 9
5038 CN Tilburg
t +31 (0)13 543 60 16
Naar de website 

SLAGROOM ETEN & DRINKEN

De High beer is tegenwoordig erg populair. Als een van de voorlopers, blijven zij graag vernieuwen. Zeker op het gebied van speciaal bier. Hun High beer is daarom ook elke keer weer anders. Het enige dat hetzelfde blijft zijn het aantal proefglaasjes speciaal bier en de kwaliteit en kennis van onze bierkenners. Bij elke biertje vertelt hij/zij een verhaal, passend bij het bier, dat wordt geproefd.

Ze hebben op dit moment 3 mogelijke varianten:

– High Beer Borrel: Bij deze variant krijg je een luxe, bier-borrelplank* met lokale lekkernijen en 3 verschillende proefglazen speciaal bier.

– High Beer Diner: Bij deze variant zit een 3 gangen menu en 3 verschillende proefglazen speciaal bier.

– High Beer Diner Deluxe: Bij deze variant zit het een 3 gangen menu, 5 proefglazen speciaalbier en een lekker borreltje om het af te sluiten!

Het eten begint met een luxe, bier-borrelplank* met lokale lekkernijen. Daarna volgt het hoofdgerecht dat bestaat uit een verkleinde versie van hun Hertog Jan Grand Prestige spare ribs en runderburger. Geserveerd met heerlijke frietjes. Om de avond af te sluiten serveren zij hun zelfgemaakte bier-roomijs met bier-brownie!

Contactgegevens:
Slagroom Eten & Drinken
Piusplein 6A
5038 WL Tilburg
T 013 – 582 00 70
Naar de website 

TUINHUIS CULINAIR

Passie, puur en eerlijk zijn de kernwoorden van Tuinhuis Culinair. Zo wordt er gebruik gemaakt van fairtrade koffie en thee, er worden biologische wijnen geschonken en de eigenaren werken samen met een biologische slager en een vishandel die rekening houdt met de seizoenen van de zee.

Bij de high tea komt zowel de zoetekauw als de liefhebber van hartige gerechten tot zijn trekken.

Starters: salade met gerookte zalm – citroendressing, avocado -bon bon van rookvlees gevuld met zoete aardappelsalade – risotto bitterbal met truffelmayo en venkelsalade – gazpacho van tomaat en watermeloen.

Bites: torilla wrap met huisgerookte kip, pesto, kruidenroomkaas – crostini, avocado creme, tomaat , chili – jumbo garnalen in knoflookolie

Sweets: Huisgemaakt grootmoeders appelgebak – baverois van passievrucht  – kokosmousse, gekarameliseerde ananas en amandel

Drinks: Verse Jus d’orange – Diverse thee soorten

Naast dit uitgebreide arrangement hebben ze nog veel meer heerlijke arrangementen. Neem gauw een kijkje op de site voor meer informatie en prijzen.

Contactgegevens:
Tuinhuis Culinair
Westermarkt 5
5042 MC Tilburg
013 463 4868
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.