High Tea Utrecht

High Tea Utrecht
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Utrecht, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Utrecht. Combineer een High Tea in Utrecht met een leuke stadswandeling, een bezoek aan de Dom, één van de vele musea of gewoon lekker shoppen in de gezellige winkelstraten.

YOGHURT BARN

Ondanks de naam biedt Yoghurt Barn in Utrecht veel meer dan enkel Loei Lekkere yoghurt. En steeds meer klanten ondervinden dit. Zo hebben ze heerlijke vers gebrande koffie en allerlei varianten gebak voor bij de cappuccino of verse munt thee. Ze krijgen dan ook regelmatig de vraag; “Er is zoveel lekkers, ik kan niet kiezen!” Hun High Tea en High Choc serveren zij dagelijks en enkel op reservering vanaf twee personen om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea of High Choc duurt ongeveer 1,5u. Je kunt alleen met PIN betalen, dat scheelt weer een loopje naar de muur. Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea (19,50 p.p.) of High Choc (23,50 p.p.) en reserveer nu via neude@yoghurtbarn.nl of bel 030-2600889. Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Contactgegevens:
Yoghurt Barn Neude
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht
T: 030 – 26 00 889
E: neude@yoghurtbarn.nl
Naar de website 

DE BAKKERSWINKEL UTRECHT

Het is duidelijk te zien dat De Bakkerswinkel samen heeft gewerkt met Piet Hein Eek om
de lunchroom in de kelder te creëren. De inrichting van de drie werfkelders is volledig afgestemd op de natuurlijke vorm van de benedenverdieping. De bereiding van de ambachtelijke producten gebeurt op de plek waar vroeger in steenovens brood werd gebakken. Nu kan je in diezelfde ruimte ongestoord genieten van een heerlijke high tea, met op de achtergrond de keukengeluiden en –geuren!

Contactgegevens:
De Bakkerswinkel
Wittevrouwenstraat 2
3512 CT Utrecht
Tel.: 030-2667999
Naar de website 

KUNST EN EERLIJKE KOFFIE (KEEK)

Keek is gevestigd aan de Twijnstraat, de oudste winkelstraat van Utrecht.
Zij willen je als gast graag verwennen. Zij bakken zelf hun taarten, persen het sap van vers fruit en malen we voor iedere kop koffie de bonen, omdat ze dat zelf ook zo lekker vinden. Keek werkt enkel met biologische producten en zij proberen zoveel mogelijk producten uit het seizoen te gebruiken. De heerlijke biologische High tea bestaat uit onbeperkt thee drinken, een glaasje sap, een kopje soep, boerenbroodjes met 3 soorten beleg, scones met slagroom en jam en een proeverij van allerlei taartjes.

Contactgegevens:
Kunst En Eerlijke Koffie
Twijnstraat 23
3511 ZG Utrecht
030-2333299
Naar de website 

DE KLEINE BARON

Iedere woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00-15:00 uur serveert De Kleine Baron high-tea, voor minimaal 2 personen in hun restaurant, bestaande uit een pot Thee (4 koppen) met diverse smaken en allerhande hapjes zoals brownie, huisgemaakte quiche, sandwich, soepje, wrap, etc. Het is tevens mogelijk om voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar een speciale Kinder High Tea te bestellen.

Contactgegevens:
De Kleine Baron
Sweder van Zuylenweg 56
3553 HG Utrecht
Telefoon: 030-244 51 51
Naar de website 

BIS UTRECHT

Bis is een hedendaags restaurant gevestigd in monumentaal pand met leuk terrasje aan
een gezellige winkelstraat. Het is gelegen aan de lijnmarkt met uitzicht op de Oudegracht en de domtoren. De High Tea bevat een combinatie van verschillende soorten sandwiches, zoete hapjes en onbeperkt thee. Bis is de hele week geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Maar op zaterdag wordt erg geen High Tea geserveerd!

Contactgegevens:
Restaurant Bis
Lijnmarkt 26
Utrecht
030 231 58 31
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.