Den Bosch

DEN BOSCH ONTDEKKEN EN PROEVEN

Het High Tea arrangement bestaat uit een fotozoektocht door Den Bosch met als afsluiting een heerlijke High Tea. Alvorens aan de fotozoektocht te beginnen kunnen jullie eerst nog genieten van een lekker kopje koffie of thee met gebak.

Tijdens de fotozoektocht gaan jullie op zoek naar de 10 leukste plekjes van de stad, deze zijn aangegeven op de plattegrond. Op elke locatie dienen jullie een aantal vragen te beantwoorden, puzzels op te lossen en krijgen jullie een leuke team-opdracht. Naast vragen, puzzels en opdrachten zijn er ook historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten. De fotozoektocht eindigt bij een gezellig restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei heerlijkheden zoals scones, muffins, sandwiches, brownies en onbeperkt thee op jullie staat te wachten.

De stad ontdekken met leuke vragen en opdrachten en lekker smullen van heerlijke zoetigheden en hartige hapjes, dat is het recept voor een gezellige middag in Den Bosch.

Programma*:

11.00 – 12.00 Koffie/thee met gebak
12.00 – 14.30 Fotozoektocht door de stad
14.30 – 16.30 High Tea

OFFERTE AANVRAGEN

Ook andere arrangementen zijn mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van City Xplore.

Comments

  1. Beste Anne-Marie, wij zijn niet afhankelijk van een vaste locatie. Na reservering gaan wij voor u op zoek naar een gezellige locatie waar men nog plek heeft voor een high tea. Mocht u willen reserveren, gelieve dan het aantal personen en het gewenste tijdstip door te geven. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen, stuur dan een email naar info@city-xplore.nl.
    Groetjes Vivian

  2. Is het ook mogelijk dat wij a.s. vrijdag 25 april met 7 personen komen om den Bosch te ontdekken en te proeven met een high tea? Zo ja, wat zijn de kosten.

    1. Dat kan, maar dan wordt de prijs p.p. wel wat hoger. Mocht u een vrijblijvende offerte wensen gelieve dan u het offerte-formulier in te vullen op de site van city xplore.

      Groetjes Vivian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *