Naarden

NAARDEN ONTDEKKEN EN PROEVEN

Het High Tea arrangement bestaat uit een fotozoektocht door Naarden met als afsluiting een heerlijke High Tea. Alvorens aan de fotozoektocht te beginnen kunnen jullie eerst nog genieten van een lekker kopje koffie of thee met gebak.

Tijdens de fotozoektocht gaan jullie op zoek naar de 10 leukste plekjes van dit mooie vestingstadje, deze zijn aangegeven op de plattegrond. Op elke locatie dienen jullie een aantal vragen te beantwoorden, puzzels op te lossen en krijgen jullie een leuke team-opdracht. Naast vragen, puzzels en opdrachten zijn er ook historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten. De fotozoektocht eindigt bij een gezellig restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei heerlijkheden op jullie staat te wachten.

De stad ontdekken met leuke vragen en opdrachten en lekker smullen van heerlijke zoetigheden en hartige hapjes, dat is het recept voor een gezellige middag in Naarden.

Programma*:

11.00 – 12.00 Koffie/thee met gebak
12.00 – 14.30 Fotozoektocht door de stad
14.30 – 16.30 High Tea

OFFERTE AANVRAGEN

Ook andere arrangementen zijn mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van City Xplore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *