Gasselte

Op zoek naar een High Tea Adres in Gasselte  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

HEMELRIEK

In het mooiste stukje van Drenthe, midden in de bosrijke omgeving van Gasselte, vind je ‘t Nije Hemelriek. Bij veel mensen bekend als de perfecte plaats om ‘s zomers je handdoek op het zand neer te leggen en te genieten van zon, water en strand. Maar ‘t Nije Hemelriek biedt meer.

Van wandelaars en dagtoeristen tot bruidsparen, van zakelijke afspraken tot personeelsfeesten of een bezoek aan het Boomkroonpad: voor elke gelegenheid bent je bij hen aan het juiste adres. Door de bosrijke omgeving met prachtige beukenlanen, het meer en niet te vergeten het strand, is ’t Nije Hemelriek een uitstekende locatie om welk jaargetijde dan ook te vertoeven. Iets te vieren of zin in een gezellig samenzijn?

Geniet van een overheerlijke High Tea! Deze kan op een door jullie gekozen tijdstip plaatsvinden in het restaurant, of op het zonnige terras. Al vanaf 2 personen ben je van harte welkom in Restaurant ‘t Nije Hemelriek voor een High Tea, maar zij kunnen ook grote groepen ontvangen. De High Tea bestaat uit: scones met clotted cream en marmelade, petit fours, brownie, diverse belegde sandwiches, muffin, luxe bonbons en quiche.

Contactgegevens:
Restaurant ‘t Hemelriek
Houtvester Jansenweg 1
9462 TB Gasselte
Tel: 0599-565993
Naar de website ‘t Hiemelriek

Reacties

  1. De High tea was perfect – prettige service – voor ons heel fijn dat het even rustig was..
    we hebben daardoor ook even kunnen genieten van het strand en de plas
    dat zó bijna aan het terras ligt …..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.