Westerbork

Westerbork is natuurlijk bekend om Kamp Westerbork waar gruwelijke dingen zijn gebeurt in de WO II. Vanuit het Herinneringscentrum lopen educatieve wandelroutes naar het kamp. Het Brinkdorp Westerbork is een mooi en levendig dorp omringd door mooie natuurgebieden. Op zoek naar een High Tea Adres in Westerbork voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

DIGGELS

Je hebt wat te vieren, … je verjaardag, je huwelijksfeest of, … gewoon zomaar! Je wilt eens wat anders dan dat Kopje Koffie met Gebak, lekker uitgebreid Thee drinken met een verscheidenheid aan Lekkernijen … Natuurlijk serveren zij dit alles met Thee … of voor de liefhebber dan toch maar een Kopje Koffie? Zij serveren op reservering twee “soorten” High Tea, een bijzonder uitgebreide High Tea en een minder uitgebreide High Tea.

Contactgegevens:
Diggels
Hoofdstraat 8
9431 AD  WESTERBORK
Tel: 0593-331438
Naar de website 

ABDIJ DE WESTERBURCHT

Hotel Abdij de Westerburcht is uniek gelegen: in het hart van Drenthe. De omgeving biedt vele mogelijkheden. Cultuur, vermaak, winkelen, ontspanning en natuur, dit alles ligt binnen handbereik of op loopafstand.

Kom gezellig theeleuten met vrienden of familie bij Abdij de Westerburcht in Drenthe en geniet samen van de warme geur van een vers kopje thee en overheerlijke high tea hapjes in een prachtige en ontspannen sfeer.

Naast de High Tea hebben zij overigens ook een overheerlijke High Coffee!

Naast overheerlijke hapjes vers bereid in de keuken bieden zij voor echte theeliefhebbers een uitgebreide theekaart met verse losse thee van De Goeijen. Door middel van een theezeef komt de smaak en geur van de theemelanges optimaal tot hun recht.

Contactgegevens:
Hotel Abdij de Westerburcht
Hoofdstraat 7
9431 AB Westerbork
Tel. +31 (0)593 33 12 38
Naar de website De Westerburcht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.