Sneek

Op zoek naar een High Tea Adres in Sneek voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea of High Wine. Alvast een gezellige middag gewenst! Mocht je willen weten wat er nog meer te doen is in Sneek, klik dan hier voor de website naar Sneek & Meer.

RESTAURANT ONDER DE LINDEN

Restaurant Onder de Linden – gevestigd in een van de mooiste monumentale panden van Sneek, is de eerste plek in Sneek waar een High tea geserveerd werd. Ook nu kun je nog elke dag bij hen terecht voor een High tea van top kwaliteit. Hun High tea is niet zomaar een verzameling snoeperijen voorzien van onbeperkt thee, maar volgt de traditionele volgorde van een echte Engelse High tea. Vanzelfsprekend met diverse theesoorten die passen bij de zoete en hartige hapjes. Alles vlot en vakkundig toegelicht door hun bediening. Kortom voor de echte High tea ben je bij hen aan het juiste adres! In navolging van het succes van de High tea hebben ze uiteraard ook een High wine/beer. Deze is misschien iets minder traditioneel maar zeker niet minder lekker of gezellig!

Een High tea is natuurlijk heel geschikt om lekker bij te kletsen met je beste vriendin, moeder, partner, noem maar op. Maar heb je ook al eens gedacht aan een High tea als Babyshower? Zij zorgen voor de hapjes en drankjes, versiering en en indien gewenst een cadeau-tafel. En jullie kunnen zonder stress genieten van elkaars gezelschap en de aankomende mama verwennen. Ook als verjaardagsvisite is een high tea gegarandeerd een succes. Ze hebben uitgebreide ervaring met het organiseren van High tea’s voor zeer uiteenlopende groepen.

Heb je een allergie? Ook glutenvrij is een mogelijkheid.

Voor een High-tea kun je tussen 14.00 uur tot 16.00 uur reserveren (aanvang tijd) op zaterdag kun je vanaf 15.00 uur reserveren. Maandag zijn zij gesloten.

Contactgegevens:
Restaurant Onder de Linden
Marktstraat 30
8601 CV Sneek
Tel:   (0515) 41 26 54
Naar de website Onder de Linden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.