Bronkhorst

Op zoek naar een High Tea Adres in Bronkhorst voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

HERBERG DE GOUDEN LEEUW

In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Bronkhorst heeft sinds 1482 stadsrechten en is met zijn 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland. Wie in Bronkhorst door de straten loopt, ziet met eigen ogen dat de schoonheid van vervlogen tijden hier gelukkig nog bewaard is gebleven. Onder supervisie van Monumentenzorg werd Bronkhorst in de 60-er jaren geheel gerestaureerd en teruggebracht in haar oorspronkelijke Middeleeuwse staat. Wie Herberg de Gouden Leeuw bezoekt stapt binnen in één van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland. Van oorsprong bestond deze stadsboerderij uit drie afzonderlijke gebouwen: de burgemeesterswoning uit 1575, de stadsboerderij uit 1650, en de rosmolen uit 1750. Vandaag de dag zijn deze drie monumentale panden geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat ze als een echte herberg een warm en modern onderkomen biedt aan haar gasten! Als gast van Herberg de Gouden Leeuw tref je, naast een unieke locatie, rijke historie, rust, natuurschoon en veel mogelijkheden tot ontspanning, ook hedendaags comfort en culinair genieten. Tel daar de Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid bij op, en ervaar in Herberg de Gouden Leeuw ‘Uit’ als ‘Thuis’. De High Tea wordt op het moment erg gewaardeerd in Nederland. En dat is niet zo verwonderlijk! Het is heerlijk om na een stevige wandeling of een ochtendje winkelen lekker te worden verwend met geurende thee en de heerlijkste hapjes. De High Teas worden gehouden op basis van reserveringen met minimaal 15 personen. De aanvangstijd van de High Tea ligt tussen 13.00 en 17.00 uur en duurt maximaal 2 uur. Afhankelijk van het aantal gasten serveren ze de High Tea in ‘t Pietshuus, de Heerenkamer, de Bronkhorsterkamer, op de Deel, of op een van hun terrassen.
De basis High Tea bestaat uit diverse soorten thee/koffie en diverse vruchtensappen. Muffins met marmalade en diverse jam soorten. Diverse soorten mini gebak en petit fours. Diverse soorten koekjes en bonbons. Chocolade cake, sinaasappelcake en mini broodjes met zoet beleg. Gevulde scottisch pancakes en hartige scones. Sandwiches met vlees en vis en diverse soorten quiches.

Contactgegevens:
Herberg de Gouden Leeuw
Bovenstraat 2
7226LM Bronkhorst
Tel. 0575-451231
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.