Harderwijk

Harderwijk heeft een sfeervolle binnenstad met gezellige pleinen, terrassen en sterrenrestaurants, omringd door de uitgestrekte Veluwe en de Randmeren. Harderwijk heeft een rijke historie, dat zie je overal in de stad. Grote delen van de stadsmuur staan nog overeind, net als gebouwen van de voormalige universiteit, enkele kloosters en prachtige huizen van voorname kooplieden. Veel oude gebouwen hebben een bestemming gekregen als winkel, restaurant, galerie of wooncomplex. Ook liggen er volop botters in de haven, die herinneren aan het vissersverleden van Harderwijk. Nog geen tien minuten buiten de stad bevindt zich de Veluwe. Bossen, heidevelden en zandverstuivingen vormen een tegenwicht voor de drukte van de stad. Daar vind je het Harderwijker bos, maar ook het Beekhuizerzand, een unieke zandverstuiving met een geheel eigen flora en fauna. Ben je op zoek naar een High Tea Adres in Harderwijk voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

DE GRAAF VAN GELRE

De Graaf van Gelre staat voor ontbijt, lunch, diner, terras en catering. Gelegen in het centrum van Harderwijk is De Graaf van Gelre al vanaf 1994 een aantrekkelijke locatie met uitzicht op de Markt.

De gastvrije medewerkers bezorgen je zowel buiten als binnen een prettige sfeer. De Graaf van Gelre voert een uitgebreide kaart voor lunch en diner en staat ook bekend om haar koffiespecialiteiten, arretjescake en speciaal bieren.

Ben je een echte zoetekauw kies dan voor de High-Tea, deze duurt 2 uur en bestaat uit drie gangen.
Naast thee, tafelwater en jus d’orange bestaat deze uit:

1e gang

Zalm & roomkaas wrap
Panini met ham en kaas
Crostini’s met brie.

2e gang

Huisgemaakte quiche
Mini geitenkaasjes met spek
Vegetarische sandwiches

3e gang

Scones
Hun beroemde Arretjescake
Suikerbrood van de lokale bakker Spekkoek

Desgewenst houden zij rekening met dieetwensen.

Op feest- en zaterdagen serveren wij geen High-Tea.
Reserveren gewenst.

Contactgegevens:
Grand Café De Graaf van Gelre
Markt 14
3841 CE Harderwijk
T: 0341 428082
E: info@degraafvangelre.nl
Naar de website De Graaf van Gelre

Reacties

  1. Beste hr,mw,
    Zou ik voor 4 personen op 21 maart een high tea kunnen reserveren ? Rond een uur?
    Ik hoor graag van u ,
    Met vr.gr. Anita Schouwaert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.