Hattem

Het prachtige historische centrum van Hattem is ideaal voor een mooie rondwandeling. Bezoek de haven, het Anton Pieckmuseum of het Bakkerijmuseum. Combineer dit met een heerlijke high tea. Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea in Hattem. Alvast een gezellige middag gewenst!

HERBERG MOLECATEN

Herberg Molecaten in Hattem is de ideale plek om jezelf eens heerlijk te laten verwennen. Je kunt er heerlijk vertoeven in het restaurant voor een smakelijke lunch, high tea of diner.

Herberg Molecaten is ontstaan bij een watermolen. Deze watermolen aan de Molecatense beek heeft een bovenslagrad. Het is een van de oudste watermolens van de Veluwe (rond 1597). Na de tweede Wereldoorlog kwam er ook een restaurant. Herberg Molecaten is nu ook het startpunt van het Assenradepad.

Wil je wel eens iets anders doen als je iets te vieren hebt? Denk dan eens aan de Molecaten High Tea.

Laat je eens lekker verwennen met het uitzicht op de historische watermolen en de mooie bossen. Geniet van heerlijke lekkernijen zoals: diverse soorten scones zowel hartig als zoet, muffins, brownies, luxe belegde sandwiches, Quiche, croline`s , kaaszoutjes, assortiment met diversen koekjes, macarons, bonbons, petitfour, marmelades enz. En natuurlijk onbeperkt koffie en thee.

Het is natuurlijk mogelijk om je high-tea uit te breiden als je dat wilt, zij informeren je daar graag over. Een High Tea is al mogelijk vanaf 2 personen maar is natuurlijk ook uitstekend geschikt voor grotere gezelschappen.

Het is noodzakelijk om minimaal 48 uur van te voren te reserveren. De meest gebruikelijke tijd om van deze lekkernijen te genieten is tussen 14.30 uur en 17.00 uur. Andere tijden zijn natuurlijk ook mogelijk.

Contactgegevens:
Herberg Molecaten
Molecaten 7
8051 PN Hattem
Routebeschrijving
Tel: 038-4443483
Mail: info@herbergmolecaten.nl
Naar de website Herberg Molecaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.