Opheusden

Op zoek naar een High Tea Adres in het Betuwse Opheusden voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

‘T VEERHUIS

Het veerhuis Opheusden ligt in de mooie Betuwe direct aan de oever van de Nederrijn met aan de overkant het mooie natuurgebied de blauwe kamer. Elk jaargetijde heeft in de Betuwe zijn eigen karakter. In de lente en zomer heerlijk fietsen en wandelen genietend van de opkomende bloesem van de vele fruitbomen en in de winter en herfst een mooie winterwandeling maken langs de oevers van de Rijn of door de mooie authentieke dorpjes van de Betuwe.

Het veerhuis Opheusden staat elk jaargetijde voor je klaar. Geniet in de lente en zomer op het terras van de langsvarende schepen en bootjes met een drankje en hapje of een diner met op de achtergrond het geluid van het krabbelende water puur genieten. Ook in de herfst en winter valt de ambiance van het veerhuis als een warme deken over je heen.

‘t Veerhuis heeft een rijke historie. Het pand is halverwege 1800 gebouwd en diende in die tijd al als veerhuis. Passanten konden er in de gelagkamer terecht voor een pontkaartje over de Rijn, maar ook voor een kop koffie of een borrel. De sfeer van toen hangt er nog steeds, dat ervaar je op het moment dat je de drempel overstapt. Het pand is klassiek ingericht, elementen van vroeger combineren zij met een moderne touch.

De geur van verse thee en vers bereide kleine delicatessen vult de ruimte. Er staat een heerlijke high tea te wachten voor jou en je gasten. ’t Veerhuis biedt een royale keuze uit hartige en zoete lekkernijen.

Zij serveren een feestelijk klein soepje, waarna zij etagéres serveren met diverse hartige gerechten en zoetigheden.
Kortom een ware verwennerij.

In de maanden juli augustus en september serveren zij geen high tea!

Contactgegevens:
‘t Veerhuis
Veerweg 1
4043 JV Opheusden
+ 31 (0) 488 44 12 07
Naar de website ‘t Veerhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.