LIEREN

Op zoek naar een High Tea Adres op de Veluwe – in het dorpje Lienen – voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

THEEHUIS HUIZE BLOEM

Theehuis Huize Bloem bevindt zich op één van de mooiste plekken op de Veluwe, aan de rand van het dorpje Lieren. Bij Huize Bloem word je verwelkomd door Hetty ten Hove, die dagelijks heerlijke verse lekkernijen bakt van producten uit eigen tuin. Aardbeien, walnoten, bessen, appels en pruimen garanderen eerlijke, smakelijke en oergezonde producten. Maar ook een heerlijke tapaslunch of een broodje van de dag wordt altijd vers gemaakt met lokale producten. Lokaal is het nieuwe normaal en dat proef je bij Huize Bloem!

In 1867 is Huize Bloem gebouwd als dorpsschool waarin ook de woning van de hoofdmeester werd opgenomen. De huidige naam Huize Bloem komt van de naam van meester Bloem, die in 1908 de eerste bewoner van de woning werd toen de school eraf gesloopt was omdat deze naar de overkant van de weg werd verplaatst. Na een periode van verval werd in 2017 het huidige theehuis opgericht en begint Huize Bloem steeds meer bekendheid in de regio te krijgen.

Het brood komt van lokale bakker Wil Gerrits en wordt elke dag versgebakken. Hetty kookt en bakt met passie, en zoals ze zelf zegt: “Als ik het zelf niet lekker vind, serveer ik het ook mijn gasten niet.” Die passie proef je bij Huize Bloem

Contactgegevens:
Theehuis Huize Bloem
Tullekensmolenweg 78
7364 BC Lieren
Tel: 06-27461228 of 055-5063268
E-Mail: Hetty@huizebloem.nl

OPENINGSTIJDEN

Klik hier voor meer informatie over de high tea bij Theehuis Huize Bloem of reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.