Heythuysen

Op zoek naar een High Tea Adres in Heythuysen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Wellicht een idee om een mooie wandeling of fietstocht in het Leudal te combineren met een heerlijke high tea. Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

MELANGE

Puur genieten in een huiselijke, landelijke sfeer…. Mélange combineert hartelijke gastvrijheid met een ontspannen sfeer en huiselijke omgeving. Dagelijks (uitgezonderd donderdag) serveert Mélange vanaf ‘s ochtends vroeg een heerlijk uitgebreid ontbijt, maar ook een lekkere lunch of een fantastische high-tea behoort tot onze specialiteiten.

Je hebt de keuze uit maar liefst 5 high tea’s. Alle specialiteiten zijn huisgemaakt, puur, eerlijk en vers. Van een soepje en een stukje warme quiche tot een étagère vol huisgemaakte zoetigheden. Doordat zij al hun gerechten vers zelf bereiden is het aan te raden om tenminste een dag van tevoren je plekje te reserveren.

Bij alle teas is naast onbeperkt verse (kruiden)thee ook koffie en cappuccino inbegrepen

Contactgegevens:
Mélange
Dorpstraat 104
6093 ED Heythuysen
tel.: 0475-574089
Naar de website Melange

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.