Schinveld

Op zoek naar een High Tea Adres in Schinveld voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

BIEJDETANT

High Tea is de naam voor een maaltijd aan het einde van de middag. Deze bestaat uit diverse theesoorten, sandwiches, scones met clotted cream (een zoet broodje met een heerlijke cream) en heerlijk zoete verwennerijen. De High Tea van Biejdetant bestaat uit een mengeling van hartig en zoet. Gestart wordt er met 3 sandwiches, 1 met komkommer, 1 met zalm en 1 met rauwe ham, gevolgd door een hartig warm hapje, bv een empanade. Daarna kun je genieten van scones, een heerlijk warm Engels broodje met een verrukkelijke cream en huisgemaakte Lemon Curd. Hierna volgen er 2 etagères, passend bij de High Tea, met 6 zoete heerlijkheden, oa Cheese Cake met bosvruchtensaus, Brownies, Tarletjes, gevulde soesjes met witte chocoladesaus etc. De samenstelling varieert, en belangrijk alles is home-made! Alles van al het lekkers van onze High Tea, nu ook voor thuis in een High Tea Mand. Lekker vers, eigen gebakken brood. Of als je naar je moeder gaat die van lekker, zoet en gezellig houdt. Of gewoon thuis, jezelf en je vrienden of vriendinnen verwennen. Lekker en makkelijk zo uit de High Tea mand.
Inhoud van de mand:

  • 3 sandwiches met zalm, rauwe ham en komkommer
  • Scones met Lemoncurd en cream en aardbeien
  • Cup cakejes
  • Brownies
  • Chees Cake
  • Tarletje gevuld met fruit
  • Natuurlijk verschillende soorten thee

Hou je meer van hartig dan kun je kiezen voor de “Hartige-Tea”. Je start de High Tea met sandwiches zalm, komkommer en ham en een broodrolletje met Pepadews. Daarna volgen de warme hapjes: miniquiche, gevulde champignons, empanade, gevuld met spinazie, ham, mozzarella, gevulde dadels, vlinderscampi’s met wasabi/gembersaus, Kipflet met cornflakes en mangochutney. De High Tea wordt afgesloten met scones met lemoncurd en cream.(zoet)

Contactgegevens:
Biejdetant
Bouwbergstraat 126
6451 GR Schinveld
Tel: 06-20325179 of 06-51177347
E-mail: informatie@biejdetant.nl
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.