Venlo

Op zoek naar een High Tea adres in Venlo? In onderstaand overzicht vind je de gezelligste hightea-adresjes van Venlo.

DE BEKKERIE

Kom geniet van een uitgebreide High Tea met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De High Tea van de Bekkerie bestaat  o.a. uit: luxe sandwiches, scones met clotted cream en huisgemaakte marmelade, muffins, quiches, bonbons, ragout van bospaddestoelen en een krachtige runderbouillon. Gedurende de High Tea krijg je onbeperkt thee. Kom gezellig en sfeervol genieten op een bijzondere locatie. Een High Tea kan uitsluitend op reservering vanaf 2 personen.

Contactgegevens:
De Bekkerie
Heymansstraat 128a
Venlo (Boekend)
E-mail: info@debekkerie.nl
Telefoon: 077-3968144
Naar de website De Bekkerie

GALERIE DE HOEVE

Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 100 jaar oude kloosterhoeve, prachtig gelegen aan de rand van Venlo. De Hoeve is gezegend met een unieke binnenplaats. Als je door de grote oude toegangspoort deze binnenplaats betreedt, proef je al meteen de sfeer van vroegere tijden. De sfeervolle zalen zijn multifunctioneel te gebruiken als feestzaal voor je feest, bruiloft of vergaderzaal.

Aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras dat grenst aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Deze boomgaard is bij mooi weer perfect te gebruiken voor een onvergetelijk feest receptie of diner om je huwelijksfeest extra bijzonder te maken.

De high tea is een uitstekende manier om een borrel of receptie extra sfeervol te maken. De high tea is een uit de Victoriaanse tijd stammend gebruik. De rijke adelen van toen vulden hun tijd luxe in met lekker eten, zoals onderstaande kleine hapjes. Uiteraard werd er niet alleen thee gedronken, maar natuurlijk ook heerlijke wijnen en andere drank. Je wordt ontvangen met een feestelijk glas champagne. Daarna kun je gaan genieten van bonbons, kleine fruitgebakjes, slagroom soesjes, vruchten in chocolade confiture, scones met geslagen room en Engelse marmelade, sandwiches met luxe beleg, queensroll met zalmmousse, een garnalenhapje, luxe hatelette en diverse soorten thee.

Contactgegevens:
Galerie de Hoeve
Hakkesstraat 30
5900 AZ VENLO
T 077 3545560
Naar de website Galerie de Hoeve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.