Weert

Op zoek naar een gezellige High Tea Adres in weert voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor een heerlijke high tea, high wine of high beer. Alvast een gezellige middag gewenst!

EKSPRESZO

Bij Lunchroom-Brasserie EKspresZÓ kun je genieten van een heerlijke High Tea. Indien je gebruik wenst te maken van de High Tea dan is het wel noodzakelijk dat je dit vooraf reserveert.   High Tea is mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 14.15 uur. Op koopzondag vanaf 12.00 uur. Tijdens de High Tea mag je onbeperkt gebruik maken van meer dan 20 soorten thee. Indien je graag een kopje koffie of cappuccino wenst dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Je begint de High Tea met een verse heldere tuinkruidenbouillon. Vervolgens serveren zij de High Tea, bestaande uit diverse sandwiches met o.a. kaas en tomaat, ham en komkommer en gerookte zalm. Tunn brood met carpaccio.  Diverse snoeperijtjes zoals browney’s, donut, muffins, quiche, hartig taartje, scones met vanille room, bonbons, pancake,  klein patisserie, spekkoek, toast met diverse marmelades en vers fruit.

Contactgegevens:
Lunchroom Brasserie” EKspresZÓ “
Muntpromenade 8
6001 EH Weert
Tel.+31 495 52 11 64
Naar de website

DE LIEFHEBBER

Het restaurant is gelegen in een historisch pand in het hart van Weert. Een kolenhandel, een herberg en zelfs een sigarenfabriek zijn enkele oude bestemmingen van het pand. De contouren van de oude droogoven voor sigaren zijn nu nog zichtbaar in de keuken.Tijdens de openingsverbouwing eind 1999 zijn zij tevens gestuit op een oude waterput. De put, die nog helemaal in tact was, lag in een kelder die zij ook tijdens deze verbouwing herontdekten. Deze kelder, met de nog authentieke tegels van toen hebben zij na tientallen jaren van verborgenheid weer opengesteld. Bij binnenkomst zie je in de kelder de originele waterput (met water) direct liggen. Uiteraard doet de kelder nu dienst als wijnkelder. Het restaurant kenmerkt zich door een koloniale inrichting, met veel oog voor detail. Alle stoelen hebben comfortabele kussentjes en zij werken bijna het hele jaar door met verse planten en bloemen. Dit alles resulteert in een warme uitstraling, waardoor je je al snel thuis zult voelen. Bij binnenkomst tref je rondom de bar een prachtige lounge met open haard.

Contactgegevens:
Beekstraat 45/A
6001 GG Weert
Tel. 0495-536431
Naar de website

DE OUDE MARKT

Een marktplein is al eeuwen het centrum van een stad. Daar komen de hoofdwegen bij elkaar, daar treffen kooplieden, stedelingen, reizigers, muzikanten en lanterfanten elkaar. Daar wordt nieuws uitgewisseld, handel gedreven, gegeten en gedronken. Een marktplein wordt daardoor een smeltkroes van regionale, maar ook nationale culturen. Brasserie D’oude Markt sluit prima aan op deze markttraditie: Een goed gesprek, goed drinken en van allerlei te eten, dat hoort erbij. D’oude Markt is dan ook dé plek om te ontmoeten!Ruim 10 jaar is deze zaak al gevestigd aan de Markt; dagelijks geopend van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds (vrij) laat.  Met een nooit aflatend enthousiasme proberen zij er elke dag weer voor te zorgen dat hun gasten een aangenaam verblijf hebben in de zaak of op het grote terras. Zij bieden naast de High Tea ook een High Beer en een High Wine assortiment aan. Lekker genieten na een stadswandeling of na het shoppen. De High Beer bestaat uit 4 speciale bieren geserveerd met diverse bijpassende hapjes. De High Wine bestaat uit een prosecco, 3 glazen wijnen naar keuze en bijpassende hapjes. De High Tea bestaat uit een etagere met lekkernijen zoals petit fours, sandwiches en scones en wisselende theesmaken. De High Tea de Luxe wordt aangevuld met een glaasje prosecco en verse jus d’orange.

Contactgegevens:
Brasserie D’oude Markt Weert
Markt 21
6001 EJ Weert
Tel. 0495-53 23 88
Email 
info@oudemarktweert.nl
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.