Baarle-Nassau

Op zoek naar een High Tea Adres in Baarle-Nassau voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

BRASSERIE DEN ENGEL

Den Engel is gelegen in het merkwaardige grensdorp Baarle-Nassau Hertog waar 30 stukjes België en Nederland in elkaar verweven zijn. Vlakbij Tilburg, Breda en het Belgische Turnhout. In het hart van deze Enclave bevindt zich Den Engel. Sinds 1894 verzorgt Den Engel met veel plezier en Brabantse gastvrijheid je feest, vergadering, lunch, diner, hotelovernachting of High Tea tot in puntjes.

Het ritueel van de High Tea van vroeger is bijna niet te evenaren. Maar zij kunnen je wel laten genieten van 15 licht gefermenteerde biologische theesoorten in combinatie met huisbereide High Tea-versnaperingen. Brasserie Den Engel presenteert voor jullie de volgende lekkernijen: mini sandwiches met gerookte zalm en dille, mini sandwiches met kipfilet en kerriesalade, mini sandwiches met préparé, mini quiches, mini saucijsje, originele Engelse muffins, luxe petit fours, scones met aardbeien chutney en clotted cream, luxe tartelettes en profiteroles.

De High Tea is dagelijks – tussen 12.00  en 17.00 uur – mogelijk vanaf 2 personen.

Contactgegevens:
Hotel & brasserie Den Engel
Singel 3
5111 CD, Baarle-Nassau
Tel.: +31 (0)13 507 9330
Naar de website Den Engel

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.