Bosschenhoofd

Op zoek naar een High Tea Adres in Bosschenhoofd voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

RESTAURANT DE HAARD

Hieronder vind je een voorbeeld van de high tea bij restaurant De Haard. Deze kan iedere dag variëren, maar zal een soort gelijk assortiment van gerechtjes hebben.

Een glas vers geperste jus d’orange, onbeperkt thee (Lipton Tea en verse, losse thee), sandwich met Serranoham, jonge kaas en truffelmayonaise, broodje met gerookte zalm, roomkaas en frisse kruidensla, glaasje gevuld met een vismousse, minicroissantje, chocolade muffin, scone met honing, clottered cream en huisgemaakte vruchtencompote, gemarineerde scampi’s met een vinaigrette van huisgepofte cherry tomaten, chocolade lolly, macarone, bavaroise van passievrucht, tiramisu, hazelino, mirleton en een amandelcakeje.

Je kunt dagelijks reserveren voor de High Tea, welke zij van 11.30 uur tot 15.00 uur serveren. De tafel is uiterlijk tot 17.00 uur voor je gereserveerd. Ook kinder high tea mogelijk.

Contactgegevens:
Restaurant De Haard
Pagnevaartdreef 5
4744 RE Bosschenhoofd
tel.: 0165 – 313 800
Naar de website De Haard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.