De Rips

Op zoek naar een High Tea Adres in De Rips  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke High Tea of High Wine. Alvast een gezellige middag gewenst!

VIERSPRONG DE RIPS

In Engeland is het een eeuwenoude traditie, maar ook in Nederland wordt het steeds vaker gedaan; de afternoon Tea. Deze traditie draagt in Nederland meestal de naam High tea, hoewel dat niet hetzelfde is. De afternoon tea ontstond rond 1840, toen de 7e Hertogin van Bedfort ’s middags rond vier uur een dergelijke honger kreeg dat ze niet kon wachten tot het avondeten. Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid met verschillende soorten thee erbij. Dit idee sloeg zo aan dat iedereen in Engeland vanaf die tijd rond vier uur thee begon te drinken met lekkere kleine gerechtjes erbij.

De High Tea ontstond echter aan het einde van de 18e eeuw, tijdens de Industriële Revolutie. Het was het avondeten van arbeiders na een lange dag hard werken. Ook hier werd thee bij geserveerd en omdat het eten werd gegeten aan een eettafel, in plaats van aan een lage theetafel, kreeg het de naam ‘high tea’. De combinatie van de verse geur, fantastische smaak en krokante structuur zorgt voor een ongekende smaaksensatie.

High Thea is dan ook liefde op het eerste gezicht! Heerlijk uitgebreid Onbeperkt thee – keuze uit zelf thee te maken! Sandwiches met gerookte zalm, sandwiches met Parma ham, sandwiches met salami, sandwiches met Ripse Geitenkaas, mini saucijs, mini worstenbroodjes. Scones met diverse soorten jam, scones met roomkaas en scones met pasta. Huisgemaakte appeltaart puntjes, cake, cake chocolate de luxe, cake chocolate – hazelnoot, bonbons traditioneel en koekjes assortiment.

Een overheerlijke variatie op de traditionele high tea is de High Wine! Rond borreltijd staan er een aantal fantastische wijnen voor u klaar, die worden begeleid door smaakvolle bijpassende kleine gerechtjes. (vanaf 4 personen)

Contactgegevens:
De Viersprong
Ripsestraat 6
5764PG De Rips
Tel: 0493-599372
Naar de website De Viersprong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.