Etten-Leur

Op zoek naar een High Tea Adres in Etten Leur voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor een heerlijke high tea, high wine of high beer. Alvast een gezellige middag gewenst!

PETIT SAVEURS

Petits Saveurs is gevestigd aan de Bisschopsmolenstraat in hartje Etten-Leur in “Het Regiment“. Een historische locatie waar Koning Willem I in 1830 tijdens zijn 10-daagse veldtocht tegen de opstandige Belgen zijn schutterij gestationeerd had ter bescherming van Etten-Leur.
Het restaurant is gelegen aan een rustiek binnenpleintje met diverse leuke winkeltjes en een gezellig tuinterras. Een oase van rust midden in het drukke en bruisende centrum van Etten-Leur. Het interieur van Petits Saveurs is warm, eigentijds en huiselijk.
De bediening staat onder leiding van mede-eigenaar Alex Mahieu. Gastgerichtheid en individuele service staan voor hem bovenaan, waarbij de gast zelf zijn/haar tempo bepaalt.
De totale sfeer past uitstekend bij het concept. Geen simpele of snelle hap, maar lekker uitgebreid en op het gemak genieten van pure smaken en een goed glas wijn.

Een Gezellig Middagje Uit

Petits Saveurs heeft drie leuke middagvullende arrangementen. Een High Tea, High Brunch en High Wine.
LET OP!
– Alle arrangementen dienen minimaal één dag van tevoren en uitsluitend telefonisch gereserveerd te worden (dit in verband met de voorbereidingen).
– Alle arrangementen kunnen uitsluitend tussen 12.00 uur en 14.00 uur gereserveerd worden (dit in verband met de voorbereidingen en onze sluitingstijd of aanvang diner).
RESERVEREN? 076-501 23 66

Openingstijden:

Vrijdag en zaterdag: 10.00 uur tot sluit
Koopzondag: 12.00 uur tot 17.00 uur
Zondag en maandag: rustdag

Contactgegevens:
Petit Saveurs
Bisschopsmolenstraat 58A
4876 AP Etten-Leur
076-501 23 66
Info@petitssaveurs.nl
Naar de website Petite Saveurs

BRASSERIE TRIVIUM

Overgewaaid vanuit Engeland: High Tea!
Een middagje heerlijk genieten in een gezellige sfeeer van de meest smakelijke lekkernijen, huisgemaakt door de chefkok. De “Royal High Tea” bestaat uit een feestelijk glaasje prosecco, onbeperkt thee
in diverse lekkere smaken, huisgemaakte quiche, een combinatie van 3 soorten sandwiches, een salade van vers fruit, een diversiteit van zoetigheden van het huis en bonbons. De High Tea is mogelijk tussen 12.00 en 17.00 uur. (vooraf reserveren)

Contactgegevens:
Trivium Hotel & Spa
Trivium 72
4873 LP Etten Leur
Tel: +31 (0) 76 303 13 03
Naar de website Trivium

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.