Helmond

Op zoek naar een High Tea Adres in Helmond  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

ZIEN ETEN EN DRINKEN

Zien Eten en Drinken is, zoals de naam al doet vermoeden een trendy eigentijdse ontmoetingsplaats in het hart van Helmond. Omschrijven wat ZIEN is valt niet mee. Lunchroom, met bar, restaurant, bistro met een open keuken. Het interieur is modern en strak vormgegeven. Dat geldt ook voor de verlichting die voortdurend op subtiele wijze van kleur verandert.

Heb je zin om je zelf eens culinair te laten verwennen? Kom eens genieten van een heerlijke uitgebreide High Tea. De luxe High Tea bestaat uit 3 gangen: Soep verrassing, een selectie van 5 zoete lekkernijnen, 3 soorten sandwiches (roomkaas/zalm, gerookte kip/limoen, kalfsrosbief/tonijnmayo), een duo van ijs, inclusief 2 uur onbeperkt koffie/thee

Contactgegevens:
Zien eten en drinken
Markt 10
5701 RK  Helmond
Tel:  0492-554673
Naar de website Zien eten en drinken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.