Oijen

Op zoek naar een High Tea Adres in Oijen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

TEA TIME OIJEN

Welkom bij Tea-Time, de gelegenheid waar je in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een authentieke High-Tea, een uitgebreide Engelse lunch of de diverse variaties hierop. Tea-Time biedt plaats aan max. 32 personen. (In het zomerseizoen kan dit uitgebreid worden tot max. 60 personen op het zomerterras). Omdat wij je op gepaste wijze willen ontvangen en je verse huisgemaakte producten willen aanbieden, is het noodzakelijk dat je tijdig reserveert. (Vooral in het weekeinde is tijdig reververen aan te bevelen) De High Tea bestaat uit een potje thee/koffie met carrotcake, diverse taartjes, diverse muffins, soesjes, diverse soorten cake, B.L.T. sandwich, zalmsandwich, kip-sellerysandwich, fingersandwich, kleine salade, warm pie-puntje, scones met clotted cream, jam en marmelade en een hartig prikkertje.

Contactgegevens:
Oijense Bovendijk 37
5394 LA Oijen
Tel. 0412-492731
b.g.g. 06-23366094
Naar de website

Reacties

 1. Dag Marijke. Wij willen met z’n allen jou en je personeel nog heeeel hartelijk bedanken voor de gezellige en overheerlijke high tea die we afgelopen zaterdag bij jullie genoten hebben!!!!
  Het was in 1 woord GEWELDIG!!!!!!!!

  Liefs van ons allemaal

  De Jehova ‘s getuigen groep

 2. We hadden op moederdag een high tea gereserveerd bij tea time, voor oma, met de hele familie. Helaas waren ze onderbezet en hebben we 2 uur moeten wachten op de 2e gang, met koude koffie en thee. Geen bediening te bekennen in ons deel van het restaurant.
  Wanneer deze eindelijk aankwamen, na 2 uur, hebben we gemeld dat dit absoluut niet prettig was. We wilden graag de eigenaresse spreken, maar deze liet zich niet zien. De bediening (jonge meiden) had zelfs op hun kop gekregen omdat ze de eigenaresse vroegen naar de tafel te komen, omdat wij dit hadden gevraagd.
  Ter compensatie van de teleurstellende middag zouden ze een deel van de rekening af halen, maar dit bleek bij het betalen niet door te gaan. We moesten flink betalen voor de frustrerende middag.
  We kregen 3 dozen cupcakes mee, die erg beperkt houdbaar waren. Daar mochten we het dan mee doen..
  Zeer slechte zaak dit, dit heb ik nog nooit mee gemaakt.
  Vooral de omgang met het personeel, dat zij maar mochten oplossen wat de eigenaresse die dag teveel had aangenomen, vind ik persoonlijk zeer kwalijk.
  Dus zoek liever nog even verder, mocht je een fijne high tea willen beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.