Oisterwijk

Op zoek naar een High Tea Adres in het pracht gelegen Oisterwijk  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst! Combineer je high tea met een heerlijk weekendje weg in Oisterwijk!

KOFFIEBAR LEUT

Heerlijk theeleuten met vriendinnen, familie of collega’s? Gezellig bijkletsen en ondertussen genieten van huisgemaakte hapjes? Reserveer dan een van de High Tea’s bij Koffiebar Leut! Je kunt lekker genieten van een proeverij van huisgemaakte hapjes met onder andere mini sandwiches, hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen. En uiteraard onbeperkt theeleuten met de verschillende verse theesoorten uit de winkel! 

De High Tea is te reserveren vanaf 2 personen tot ongeveer 20 personen (grote aantallen in overleg). 

Contactgegevens:
Stationsstraat 7
5061 HE Oisterwijk
Tel: 013 591 25 35
06 51 12 32 76 (Whatsapp)
eline@koffiebarleut.nl
info@koffiebarleut.nl
Naar de website

BOSHUIS HERMITAGE

Boshuys Hermitage is een sfeervol restaurant, prachtig gelegen in de Oisterwijkse bossen. Boshuys Hermitage werkt zoveel mogelijk met biologische en verantwoorde producten in hun gerechten en dranken. Je bent bij hen aan het juiste adres voor koffie, borrel, lunch, high tea en diner.

Na een heerlijke boswandeling in de winter is het goed toeven binnen bij de openhaard. Zodra de zon schijnt is het op het aangename terras heerlijk genieten van hun gerechten en de rust van de idyllische vijver. Een oase in de parel van Brabant; Oisterwijk. Het terras biedt uitzicht op een fraaie vijver waar eendjes en gans voorbij glijden.

De High tea bestaat uit diverse Engelse thee soorten en koffie, een klein kopje seizoensoep, 2 soorten quiche, mini broodjes met salade en kaas/ham, mini broodjes met rucola en rib eye, mini broodjes met brie en komkommer, mini broodjes met zalm en pesto en zoete lekkernijen zoals muffins, petit fours en petit gateaux

High Tea is mogelijk vanaf 4 personen en op reservering i.v.m. voorbereidende werkzaamheden.

Contactgegevens:
Restaurant Boshuys Hermitage
Posthoornseweg 5b
5062 SZ Oisterwijk
+31 13 5286044
+31 6 11456653
info@boshuyshermitage.nl
Naar de website

Openingstijden:
Donderdag t/m maandag geopend vanaf 10:00 uur.
Gesloten op dinsdag & woensdag 

Ontdek de gezelligste high tea adresjes van Oisterwijk!

Reacties

  1. 19 november met een stel vriendinnen naar oisterwijk gegaan. Bij Onder de Linden heerlijk genoten van de warme kachle, vriendelijke bediening en een onvergetenlijke High Tea. Wilje echt genieten dan is het hier wel. Je ziet dat alles huisgemaakt is. Zeker de moeite waard !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.