Veghel

Op zoek naar een High Tea Adres in Veghel voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea of Broederlijk Borrelen. Alvast een gezellige middag gewenst!

DE BROEDERKAPEL

broederkapelOp zoek naar een bijzondere locatie in Veghel voor een heerlijke High Tea, gezellige (High) Lunch of broederlijk borrelen? Kom dan naar de Broederkapel gelegen op de Broedershof 98.

Bijzonder aan de Broederkapel is het unieke restaurantconcept, gebaseerd op de historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde: de plek waar monniken samen leefden, werkten en baden. Een pand met een rijke geschiedenis, die terug te vinden is in o.a. de prachtige glas-in-loodramen en het gewelfde plafond. De sfeer en samen eten, komen in een modern jasje terug.

Alle gerechten worden geserveerd op een gezellige en stijlvolle etagère. Samen genieten, eat& share en betekenisvolle genietmomenten. Je kunt bij de Broederkapel terecht voor een heerlijke High Tea,  een lekkere High Lunch of een gezellige borrel.
Proost samen met een glas wijn of een biertje en geniet van heerlijke borrelbites.

Nog langer en meer genieten bij de Broederkapel!
De Broederkapel heeft haar openingstijden verruimd en ontvangt je graag op woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt nu niet alleen langer genieten, maar ook genieten van nog meer heerlijke gerechten en dranken.
De menukaart is verrijkt met diverse koffiearrangementen, heerlijk huisgemaakt gebak (ook mee te nemen!) en diverse (h)eerlijke lunchgerechten waaronder o.a. ‘Ons Dagelijks Brood’, verse sandwiches, ambachtelijke soepen en meer!

Neem eens een kijkje in de menukaart en laat je verrassen door de vele High Tea variaties zoals een High Choc of High Healthy.

Nieuw! Gluten-, Lactose- en Tarwe Vrij genieten.
Als een van de eerste High Tea locaties in Brabant bieden wij vanaf nu een compleet gluten-, lactose- en tarwevrije High Tea aan!
Deze bijzondere High Tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream (ja echt waar) muffins, taartjes en meer.

De deuren staan voor je open van woensdag tot en met zondag van 10u tot 17u.
Op de andere dagen en avonden kun je bij ons terecht voor een romantische bruiloft, babyshower, verjaardagsfeest of zakelijke bijeenkomst. De Broederkapel vormt het perfecte decor voor partijen tot 60 personen en organiseert feesten al v.a. € 17,50 p.p.

Een gezellig dagje uit?
Een intensieve samenwerking met lokale bedrijven, zorgt voor een verrassend aanbod aan leuke arrangementen en workshops, perfect voor een leuk dagje uit!

  • Nieuw! Make- up workshop incl. High Choc € 29,95broederkapel
  • Nieuw! Workshop sieraden maken incl. High Tea / High Lunch v.a. € 65,-
  • Workshop Theeservies decoreren incl. High Tea / High Lunch € 49,50
  • Workshop Bloemsierkunst incl. High Tea  v.a. € 55,-
  • Broederkapel filmarrangement incl. High Tea/High Lunch v.a. € 24,50

‘Vier jouw betekenisvol moment!’
Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een stijlvolle, gezellige en unieke locatie? De historische en prachtig gerestaureerde Broederkapel in Veghel vormt het perfecte decor voor een bijzondere bijeenkomst,
zoals een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, jubilieum,  betekenisvol afscheid, receptie of babyshower. Deze momenten maken wij bijzonder! Wij verzorgen feesten voor gezelschappen van 10 tot 60 personen voor al € 17,50 p.p.
Ook voor onze kleinste gasten verzorgen wij de leukste kinderfeestjes vanaf 19,25.

Sfeer en succes in de Broederkapel; zakelijke bijeenkomsten
De Broederkapel leent zich goed voor zakelijke bijeenkomsten. Het pand ademt met zijn bijzondere historie een unieke sfeer, die je zeker zal inspireren. Bovendien kun je genieten van alle wenselijke faciliteiten. Aanbod: vergaderarrangementen, borrel, lunch, personeelsfeesten en teamuitjes.

Contactgegevens:
Broederkapel
Broedershof 98
5462 EG  Veghel
T: 06 29 00 33 67
E: genieten@broederkapel.nl
Naar de website 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.