Zundert

Op zoek naar een High Tea Adres in Zundert voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor een heerlijke high tea, high beer of high wine. Alvast een gezellige middag gewenst!

GRAND CAFE DE BOCHT

Bij Grand Café De Bocht kun je, buiten op het gezellige terras of bij slechter weer binnen, genieten van een heerlijke en veelzijdige high tea. Naast onbeperkt diverse soorten thee  serveren zij zowel zoete als hartige hapjes. Dit alles bestaat uit een 3 gangen High-Tea.

-Om alvast samen in de stemming te komen, proosten we op een gezellige middag met een heerlijke mimosa. Geen liefhebber van alcohol? Dan hebben we als alternatief een glaasje versgeperste sinaasappelsap.

-Daarna beginnen we met een huisgemaakt soepje

-Als volgt serveren we u een etagère met diverse hartigheden. Zoals een club sandwich, sandwich carpaccio, wrap zalm en een mini hamburgertje.

-Om af te sluiten serveren wij u een etagère met diverse zoetigheden. Een ware variatie van de chef!

Openingstijden:
dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

Contactgegevens:
Grand Cafe De Bocht
Wernhoutseweg 119
4884 AT Wernhout
Tel: 076-8899100
Email: info@debochtwernhout.nl
Let op: reserveren is enkel telefonisch mogelijk!
Naar de website de Bocht

TUINCENTRUM DE BOSRAND

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. Het Tuinrestaurant van Tuincentrum De Bosrand biedt je een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm als koud, met daarbij natuurlijk thee in verschillende varianten.

Om een perfecte High Tea te kunnen garanderen is vooraf reserveren gewenst.
Reserveren minimaal één dag van te voren tot uiterlijk 11:00 uur. Voor grote groepen vragen wij u om langer van te voren te reserveren.
Reserveren is zowel telefonisch, bij een medewerker in het Tuinrestaurant of per e-mail mogelijk.

Contactgegevens:
Tuincentrum de Bosrand
Antwerpseweg 30A
4891 CP Rijsbergen

Telefoonnummer: 076-5961885
Fax: 076-5962804
rijsbergen@tcdebosrand.nl
Naar de website De Bosrand

LUNCH-INN

Bij Lunch-Inn wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk biologische en streekproducten. Op alle sandwiches gebruiken we geen boter, maar magere en smaakvolle sandwichspread die past bij een gezonde maaltijd. Laat je verrassen met Yvonne’s eigengemaakte sandwiches, wrap rolletjes en lekkere zoete hapjes! Onbeperkt thee naar keuze. Minimaal 2 dagen van te voren reserveren. Vanaf 2 personen.

Contactgegevens:
Lunch Inn
Markt 14
4881 CN Zundert
076 850 11 37
lunch@ziggo.nl
Naar de website

BIJ DE NONNEN

Brasserie & Grand Café Bij de Nonnen is gevestigd in één van de oudste panden van de Molenstraat in hartje Zundert. Vroeger een klooster, nu een brasserie & grand café. Bij de Nonnen wordt gegeten, gedronken, gekletst, geborreld, gefeest en soms ook getreurd, kortom; ze zijn de huiskamer van Zundert. Op de begane grond is het brasserie & grand café gedeelte; ongedwongen genieten van hapjes en drankjes kan op het vlonder bij de hoge ramen. Tijdens de high tea kun je genieten van petit fours en andere zoetigheden, daarna sandwiches met koud gerookte zalm, carpaccio, cocktailtje van hollandse garnalen, een kipvidee ‘ke en om het af te leren en als laatste heerlijke huisgemaakte friandises. Dit alles inclusief alle smaken thee uit de ‘bazar’ doos. Voor de liefhebbers van wijn hebben zij ook een high wine. In een middagvullend programma maken jullie een reisje door dee wijn en menukaart; 5 top wijnen gecombineerd met 5 fijne gerechtjes van het seizoen. Van het frisse Nieuw Zeeland (matua) naar het zwaardere Frankrijk (Laroche Pinot Noir) en heel veel daartussen! High Wine is vanaf 4 personen te reserveren. Dagelijks tussen 14:00 en 17:30 uur. Voor de bierliefhebbers hebben ze een Bier Proeverij! 5 speciaalbieren (waarvan 2 op de tap) naar keuze. Bijvoorbeeld; Edelweis, Affligem, Brugse Zot enz., katjang pedis, plankje charcuterie (worstsoorten en olijven), Amsterdamsche bitterballen en kipjuweeltjes. Dagelijks tussen 14:00 en 17:30 en na 21:00 uur.

Contactgegevens:
Bij de Nonnen
Molenstraat 11
4881 CP ZUNDERT
t: 076 – 597 2311
e: info@bijdenonnen
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.