Aalsmeer

Aalsmeer is wereldberoemd door zijn bloemenveiling Flora Holland. Naast een bezoek aan de grootste bloemenveiling ter wereld of de Historische Tuin, kun je er heerlijk varen op de Westeinderplassen of lekker fietsen in de mooie omgeving. Ook telt Aalsmeer veel monumenten zoals de Watertoren, het Oude Raadhuis en de Oude Veiling. Ben je op zoek naar een High Tea Adres in Aalsmeer voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

HET TUINHUIS

het tuinhuis aalsmeerHet Tuinhuis is een gezellig theehuis gelegen aan het water in de Historische Tuin van Aalsmeer.

Binnen in het karakteristieke theehuis of op ons sfeervolle terras serveren wij al onze gerechten op een leuke & unieke wijze!

Onze high tea is met recht het pareltje van Het Tuinhuis! Bij de High Tea serveren wij koude & warme gerechtjes, variërend van zoet en hartig. Alles met liefde bereid & dagvers gemaakt.

De High Tea serveren wij op vaste tijden; 11.00 uur of na 14.00 uur. het arrangement bedraagt € 21,50 p.p. en is al te reserveren vanaf 2 personen!

Het Tuinhuis is geopend van dinsdag t/m zondag* vanaf 09.30 uur tot 17.30 uur.
(*Gedurende de winterperiode (nov – maart) zijn wij op zondag gesloten.

Kijk voor meer informatie snel op www.tuinhuisaalsmeer.nl of volg ons op Facebook : www.facebook.com/hettuinhuisaalsmeer het tuinhuis aalsmeer

Adres:
Het Tuinhuis
Praamplein
1431 CV Aalsmeer
0297 322562

*Let op, ons bezoekadres heeft geen huisnummer.Het Tuinhuis is toegankelijk via de ophaalbrug op het Praamplein. U kunt voor de routebeschrijving Uiterweg 32 aanhouden, echter dient u wel uw auto te parkeren op het Praamplein. Het Praamplein is een groot parkeer plein tegenover Het Tuinhuis.

Het Tuinhuis is ook toegankelijk voor mindervaliden.