Enkhuizen

Op zoek naar een High Tea Adres in Enkhuizen  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

1601 FOODBAR

1601 Foodbar bevind zich aan de gezellige Westerstraat 66 in Enkhuizen.  Al sinds 1956 is dit hét horeca adres voor Enkhuizen. De eigenaars hebben in 2021 het monumentale pand  geheel verbouwd tot een eigentijds en energiek horecabedrijf; 1601 Foodbar. De ideale plek voor een lekkere kop koffie, borrel, High Tea en heerlijke gerechten.

Naast de heerlijke koffie’s, de leuke variatie van diverse bieren beschikt 1601 Foodbar over verrassende wijnen. Ook voor een heerlijke 3-gangen-high tea kun je bij 1601 Foodbar terecht!

Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Ideaal voor een gezellige middag met familie en of vrienden. Je start de high tea met hartige hapjes en sandwiches. Daarna volgen heerlijke huisgemaakte scones met lemon curd, marmelade en clotted cream. Je sluit de high tea af met allerlei zoete huisgemaakte lekkernijen, bonbon en nougat.

Tijdens de High Tea kun je genieten van onbeperkt thee. Reserveren een dag van te voren is gewenst.

Contactgegevens:
1601 Foodbar
Westerstraat 66
1601 AL  Enkhuizen
Tel: 0228 312512
Naar de website 1601 Foodbar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.