Castricum

Op zoek naar een High Tea Adres in Castricum  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

‘T EETHUYSJE

Restaurant ‘t Eethuysje is een mooi, comfortabel en gezellig restaurant op een prachtige locatie, in een uniek pand, aan de Dorpsstraat in Castricum. Het mooie terras bevindt zich aan de zijkant van het pand, op een beschut idyllisch pleintje met vrij uitzicht op de historische dorpskerk.

Een ideale locatie voor een fijne, ontspannen lunch, een gezellige high tea of een heerlijk diner. De High-Tea bestaat uit onbeperkt thee (koffie mag ook), verschillende soorten taart, scones met clotted cream en jam, chocoladetruffels, koekjes en snoepjes, verschillende kleine sandwiches en warme mini quiche. Alles is huisgemaakt! Een High Tea is mogelijk van vrijdag t/m zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Contactgegevens:
Restaurant ‘t Eethuysje
Dorpsstraat 53
1901 EJ Castricum
Tel:  0251 – 65 20 43
Naar de website ‘t Eethuysje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.