Den Helder

Op zoek naar een High Tea Adres in Den Helder  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

‘T VEERHUIS LANDS END

’t Veerhuis Lands End ligt letterlijk op het uiterste puntje van Noord-Holland. Vanaf deze unieke lokatie op de dijk heb je een schitterend uitzicht over de havens van Den Helder, het Marsdiep en het eiland Texel. In het restaurant of op het terras kun je rustig genieten van een lekker kopje koffie, lunch, high tea of een uitgebreid diner.

Op het terras is het zomers extra genieten door het mooie uitzicht en de heerlijke frisse zeelucht. De koks werken met dagverse producten en houden zoveel mogelijk rekening met het seizoen. Daarnaast werken zij met een aantal streekproducten die met liefde en passie gemaakt worden door veelal kleine producenten en boeren om een bijdrage te leveren aan het behoud van het ambacht in Noord-Holland.

Een uitgebreide High Tea met o.a. een kopje soep, hartige soesjes, sandwiches, saucijzenbroodje, scones met clotted cream en bonbons is mogelijk tussen 11.30 en 17.00 uur. (Vanaf 2 personen)

Contactgegevens:
‘t Veerhuis Lands End
Havenplein 1
Den Helder
Tel: 0223-625658
Naar de website ‘t Veerlands Lands End

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.